#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Senin gibi yönetim olmadıgı iyi birşey yoksa bu takım amatöre kadar düşer

Zaten biri cıksında portekiz macında ronaldo birşey yapamadı der diye düsünüyordum

Taner gülleri yaptı

Sturm grazın adamları yaptı

yüzlerce adam daha yaptı

ronaldoda yapar

messi daha kötüsünü yapabilir

sercan bile yapar

semih yapar

alex yapıyor

makukula yapar vs iş yapıp yapmama meselesi degil yani bu adam bu takım futbolcusu degildir

Senin gibi yönetim olmadıgı iyi birşey yoksa bu takım amatöre kadar düşer

Zaten biri cıksında portekiz macında ronaldo birşey yapamadı der diye düsünüyordum

Taner gülleri yaptı

Sturm grazın adamları yaptı

yüzlerce adam daha yaptı

ronaldoda yapar

messi daha kötüsünü yapabilir

sercan bile yapar

semih yapar

alex yapıyor

makukula yapar vs iş yapıp yapmama meselesi degil yani bu adam bu takım futbolcusu degildir

Skor a göre yorumlar yapıyorsun. Servet bi kaç maç iyi oynasın Servet Servet diye bağırırsın, Türkiye nin en iyi defansı felan dersin. Kötü bi maç oynasın gitsin defolsun kazma gibi yorumlar yaparsın. Sen Terry nin Puyol un yaptığı hataları görmüyosun heralde(Servet le bunları karşılaştırmıyorum) her oyuncu hata yapar. Yönetim senin gibi düşünse takımda oyuncu kalmaz...

Skora göre yorum yapmıyorum Servet iyi defans degil futbolcu dahi degil adam ileri cıkarken herkes cem yılmazın bir tad bir dokusunu izliyo gibi gülüyo kendi taraftarımız dahil kendini Hagi sanıyor sanırım calım atma ileri cıkma sevdası var adamda eksiklerini kapatmaktan ziyade taraftar adam ileri cıkınca dalgaya karısık servet diye bagırıyor oda sanıyorki ben süper topcuyum saygı duy yorumlara biz sana saygı duyuyoruz degilmi türkiyenin en kötü futbolcularından biri servettir (tanınmayla orantılı olarak)

Skora göre yorum yapmıyorum Servet iyi defans degil futbolcu dahi degil adam ileri cıkarken herkes cem yılmazın bir tad bir dokusunu izliyo gibi gülüyo kendi taraftarımız dahil kendini Hagi sanıyor sanırım calım atma ileri cıkma sevdası var adamda eksiklerini kapatmaktan ziyade taraftar adam ileri cıkınca dalgaya karısık servet diye bagırıyor oda sanıyorki ben süper topcuyum saygı duy yorumlara biz sana saygı duyuyoruz degilmi türkiyenin en kötü futbolcularından biri servettir (tanınmayla orantılı olarak)

En kötü oyuncularından biri diyosun Dünya Kupasına gidemedik adam eleme maçlarının en iyi 11 oyuncusundan biri seçildi. Marsilya 8 milyon euro veriyodu son anda başkan değişti transfer yattı...

Skor a göre yorumlar yapıyorsun. Servet bi kaç maç iyi oynasın Servet Servet diye bağırırsın, Türkiye nin en iyi defansı felan dersin. Kötü bi maç oynasın gitsin defolsun kazma gibi yorumlar yaparsın. Sen Terry nin Puyol un yaptığı hataları görmüyosun heralde(Servet le bunları karşılaştırmıyorum) her oyuncu hata yapar. Yönetim senin gibi düşünse takımda oyuncu kalmaz...

Skorla ne alakası var Servet Bu sistemde bu oyun anlayışıyla Galatasaray'da oynayamaz.Servet benim gözümde hiçbirzaman iyi oyuncu olmadı ki zaten bir Son şampiyonluğumuzda parlamıştı oda sonra yok.Ne hız var ne oyun kurabilir ne top kesebilir ne uzun top yolluyabilir sadece fiziği ile oynuyan dümdüz bir oyuncu.Ayrıca bir maçla değil Servet bu sezon hep böyleydi.Sadece biz değil Milli takımda sorun yaşıyor defansında yeni gelecek olan teknik direktör büyük ihtimal çağırmaz artık kadroya.

Yani Servetten nezaman kurtuluruz ozaman başarı gelir.

Servet iyi topcu diyenler bana Servet'in iyi özelliklerini sıralasınlar

Rakibe arkasını dönüp topun auta cıkmasını beklemekten baska ne yapıyor söyleyin

Teknigi mi iyi

Oyunu iyi mi kurar

Hava toplarında süper etkilimidir

Kornerlerde bin kere ileri cıksa 1 gol atabiliyormu

Servet nasıl iyi topcudur Ronaldoyu oynatmamısta iyi oyuncu secilmişte

Servetin kaliteli özellikleri nelerdir söyleyiniz

Arkasına her forveti kacıran bir adam Servet Türkiye'nin en kötü defanslarından biri

Galatasaray kadar büyük takım olupta böyle kalitesiz adamları olan takım azdır

Skorla ne alakası var Servet Bu sistemde bu oyun anlayışıyla Galatasaray'da oynayamaz.Servet benim gözümde hiçbirzaman iyi oyuncu olmadı ki zaten bir Son şampiyonluğumuzda parlamıştı oda sonra yok.Ne hız var ne oyun kurabilir ne top kesebilir ne uzun top yolluyabilir sadece fiziği ile oynuyan dümdüz bir oyuncu.Ayrıca bir maçla değil Servet bu sezon hep böyleydi.Sadece biz değil Milli takımda sorun yaşıyor defansında yeni gelecek olan teknik direktör büyük ihtimal çağırmaz artık kadroya.

Yani Servetten nezaman kurtuluruz ozaman başarı gelir.

Yedekte te Vidic Puyol felan bekliyodu. Şu an Galatasaray da bulunan en iyi defans oyuncusu Servettir. Bence en iyi Türk defans oyuncusudur. Sadece biraz formsuz....

Gençler hafızanızı zorlayın

Ne çabuk unuttunuz fenerbahçede iken en çok dalga geçtiğiniz elemanı , ne çabuk unuttunuz Shevchenko vs Serveti ?

Her aldığı topa nereye giderse gitsin mantığı ile vuran adamın Galatasarayda işi yoktur , teknik 0 olan adamın Galatasarayda işi yoktur ,tank gibi ağır bir defansın Galatasarayda işi yoktur

Bu defansta Popescu , Bülent gibi adamlarda oynadı bunuda hatırlayın

Onun için Servet ve Gökhan Zan en kısa zaman diliminde gönderilmelidir

Yanındaki stoper de aynı tip olunca(Gökhan Zan) uyum sağlanamadı.

Gençler hafızanızı zorlayın

Ne çabuk unuttunuz fenerbahçede iken en çok dalga geçtiğiniz elemanı , ne çabuk unuttunuz Shevchenko vs Serveti ?

Her aldığı topa nereye giderse gitsin mantığı ile vuran adamın Galatasarayda işi yoktur , teknik 0 olan adamın Galatasarayda işi yoktur ,tank gibi ağır bir defansın Galatasarayda işi yoktur

Bu defansta Popescu , Bülent gibi adamlarda oynadı bunuda hatırlayın

Onun için Servet ve Gökhan Zan en kısa zaman diliminde gönderilmelidir

Ne çabuk unuttunuz Servet Servet diye bağırdınız günleri. Maskelerle oynadığı günleri. Şampiyonluk maçlarında sakat sakat her maç da oynadığı günleri. 3senedir yanına adam gibi defans oyuncu konmadı her maç biri oynadı her yerin açığını kapatmaya çalıştı. Koyun yanına iyi bir defans görün o zaman...

Servet aynı fb'deki Servet. Şampiyon olduğumuz yıl Servet sayesinde değil Servet'e rağmen şampiyon olduk! Galatasaray gibi bir takım kalitesine bakmadan her futbolcuyu yıldız yapabilir. Servet ve Topal'a rağmen şampiyon olduk. Takım genelde iyi olduğu için kalitesizliklerinin ortaya çıkmasını bırakın yıldız yapıldılar. Servet kadar bize çok gol yediren stoper daha gelmemiştir Galatasaray'a.

Hatırlarsınız ki kafası yerinde bir Servet Ronaldo ve Drogba gibi adamları sahadan sildi zamanında.Eğer şu ``Bi transfer olamadım lan Avrupa'ya`` düşüncesini kafasından atarsa ne Forlan tanır ne Aguero.

Servet aynı fb'deki Servet. Şampiyon olduğumuz yıl Servet sayesinde değil Servet'e rağmen şampiyon olduk! Galatasaray gibi bir takım kalitesine bakmadan her futbolcuyu yıldız yapabilir. Servet ve Topal'a rağmen şampiyon olduk. Takım genelde iyi olduğu için kalitesizliklerinin ortaya çıkmasını bırakın yıldız yapıldılar. Servet kadar bize çok gol yediren stoper daha gelmemiştir Galatasaray'a.

O zaman Song vardı yanında Servet'in.Yanındaki adam da önemli tabi.

Hatırlarsınız ki kafası yerinde bir Servet Ronaldo ve Drogba gibi adamları sahadan sildi zamanında.Eğer şu ``Bi transfer olamadım lan Avrupa'ya`` düşüncesini kafasından atarsa ne Forlan tanır ne Aguero.

Puyol Ferdinand karısımı müthiş teknigiyle top oynardı süper calımları uzun pasları teknigi oyun kurusu hava hakimiyeti vardı

Puyol Ferdinand karısımı müthiş teknigiyle top oynardı süper calımları uzun pasları teknigi oyun kurusu hava hakimiyeti vardı

Yazdığımdan bunu çıkarabilmek hakikaten başarı.Tebrikler.Senin o Puyol Ferdinand dediğin adamlar da hata yapıyor.Transformers değil o adamlar da.O Ferdinand'ı Bellamy karşısında izledin mi?Servet hızlı adamlar karşısında hiçbirşey yapamıyor demeyi bilirsiniz ama.O her mesajında kötülediğin adam orası burası kırık bir şekilde maça çıkmış takımını yalnız bırakmamış bir futbolcu.Ne derdin var Servet ile çok merak ediyorum bütün mesajların bu adam ile ilgili.Servet yeterli değil dersin anlarım da neden boyna kötüleyip duruyorsun adamı?Pique filan lazım sana heralde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt