#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 76 Servet Çetin

Servet yüreğiyle oynuyor.Profesyonelce düşünüp amatörce oynamak denilen kavramı yapabilen ender futbolculardan.Bazen teknik kapasite,sürat vb gibi şeyler yeterli olmuyor.Bi insan çenesi kırıkken bile oynuyabiliyorsa bu adama saygı duyacaksın ki kaybettikden sonra değerini anlamamak için.Bu tarz futbolcuları zamanında ödüllendirip sevgi selini göstereceksin ki savaşçı kişilik sahada kumutan gibi duabilsin.Futbolu bıraktıkdan sonra yapılacak sevgi seli bize bişey katmaz ama şuanda var olan davranışlarını ve oyununu alkışlarsak savaşçıyı kumutan gibi duruş sergilemesinde yardımcı olmuş oluruz...

Kesinlikle Mustafa Abi çok doğru söylüyorsun Servet takdiri,desteği fazlasıyla hakediyor!

"Turu geçeceğiz"

Takımımızda savunmanın kilit ismi Servet Çetin, Bordeaux karşısında Ali Sami Yen’deki rövanşta turu geçeceklerini söyledi.

Takımımızda savunmanın kilit ismi Servet Çetin, Bordeaux karşısında Ali Sami Yen’deki rövanşta turu geçeceklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Bordeaux’da bir de gol atsak daha mutlu olacaktık. Ali Sami Yen’de bu işi bitirir turu geçeriz. Avrupa’da daha iyi bir performans sergiliyoruz. Ancak bundan sonra ligde de aynı başarılı sonuçları alacağımıza inanıyorum. Bunu takım olarak ortaya koyacağımız performansla çözeceğiz" dedi.

Kaynak: Hürriyet

"Turu geçeceğiz"

Takımımızda savunmanın kilit ismi Servet Çetin, Bordeaux karşısında Ali Sami Yen’deki rövanşta turu geçeceklerini söyledi.

Takımımızda savunmanın kilit ismi Servet Çetin, Bordeaux karşısında Ali Sami Yen’deki rövanşta turu geçeceklerini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Bordeaux’da bir de gol atsak daha mutlu olacaktık. Ali Sami Yen’de bu işi bitirir turu geçeriz. Avrupa’da daha iyi bir performans sergiliyoruz. Ancak bundan sonra ligde de aynı başarılı sonuçları alacağımıza inanıyorum. Bunu takım olarak ortaya koyacağımız performansla çözeceğiz" dedi.

Kaynak: Hürriyet

İnşAllah Servet inşAllah.:D

Galatasaray-Kocaelispor karışılaşmasının 83. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan ve sedyeyle oyun kenarına alınan Servet Çetin'den kötü haber geldi. Sarı-kırmızılı takımın savunmasının en önemli isimlerinen olan deneyimli oyuncunun ayak tarak kemiğinde kırık olduğu öğrenildi.

Servet'in, Galatasaray'ın UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Bordeaux ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyeceği bildirildi. Milli Takımımız'ın da önemli isimlerinden olan Çetin'in, İspanya ile oynayacağımız maçlarda da sahada olamayacağı bildirildi.

Çok üzücü bir durum Servet'i çok seviyorum formanın hakkını veren ender oyuncudan biri onu çok arayacağız!

Gecmis olsun Baba sen varya sen iyiki varsin. Kralsin be kral!

Servet 2 ay YOK !!! :mad::mad::mad:

Of of of.

Hasan dönsün de geri dörtlüyü

Hasan - Emre G. - Emre A. - Hakan 'ile oluşturalım bari.

Aga senin sakatlanacağına, şu Meira insanı yada Sabri robotu sakatlansaydı nolurdu sanki?

İşe yarayanlar sakatlanır, işe yaramayanlar sapa sağlam kalır. Nasıl bir iş anlamadım ki ben bu olayı?

Şu kulüp doktorlarınıda bir an önce postalayalım. Hep sakatlık hep hep sakatlık. Hiç mi sağlık ekibinde sorun yok?

Geçmiş olsun servetim. Geçmiş olsun yiğit insan..

Çok kötü oldu çok şimdi çok korkutuyor savunma işte.

vah bizim halimiz ya servet'in sakatligi kotu oldu hem biz hemde milli takim

Taş olsa çatlardı. İnanın servet bu haftaya kadar iyi dayandı. Bu sezon tek hatası metalist maçında kaybetmemizi sağlayan hataydı. Onunda telafisi yapıldı.

Seviyorum seni servet. Keşke herkes sen gibi canla başla mücadele etse.

Ne özveriyle oynadı ligin ilk yarısında kafasındaki maskeden yeni kurtulmuştu ki,omzundan sakatlandı,şimdi de ayak kemiği kırıldı,Şu takımda son ana kadar performansından zerre eksiltmeyen Servet'tir benim için sezon başından beri,Ne Arda,Ne Lincoln ne Baroş'tur,onun için onlara değil en çok Servet'in emeğine üzülüyorum,Vücut o ağırlığı kaldıramadı daha fazla..

Şimdi en zorlu maçlar hem bizi hem Milli Takımı beklerken çok kötü oldu işte bu,Tamam 5 tane yemiş olabiliriz,6,7,8 de yiyebilirdik gidişat onu gösteriyordu ama Servet'i kaybetmemeliydik..

:(

Cidden çok kötü oldum ya,ağlamaklıyım maç topiğine bile girmek istemiyorum.. Yapılan yorumları okumak istemiyorum...

servete cok ıhtıyacımız vardı bu macta...umarım cok aramayız servetı macta

Off ya çok kötü oldu bu işte savunmanın bel kemiğiydi Allahım inşallah çabul düzelir durumu:(

Bu kadar Özverili Oynayan Ne Olursa Olsun Sahaya Çıkmak isteyen Bir Bülent Vardı Birde Serveti Gördü Bu Gözler Söylenicek Pek Fazla laf yok Helal Olsun Aldığın Paralara

Umarım En Kısa Zamanda Tekrar Sahalara Dönersin Geçmiş OLsun Servet Çetin

Sen Türkiye'nin tartışmasız en iyi savunma oyuncususun yokluğunu çok hissedeceğiz Servet biran önce dönmen dileğiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt