#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Emre Servet'den çok daha iyi bir oyuncu.Satabilirsek sezon sonu satmalıyız Servet'i.

Gidecekti sezon başında Marsilya'ya..

Bu Marsilya resmen üzerimize oynuyor kaç senedir.

Hem Ribery'i çaldılar elimizden

hem de Servet'i.

Morali bozuk, hemde cok bozuk. Bú sene bize fayda geklmez artik Servetten.

Umarim seneye, cok istedigi avrupaya gider.

Sezon sonunda: Yar saçların lüle lüle, Servet sana güle güle....

Servet sensiz maçlarda içtiğim sigaranın tadı bir başka ya :D

Ya benim anladim birsey var. Medyada Rijkaard Serveti sildi diyorlar sanki aralarinda problem oldu icin? Nedir bu problem?

yedek külübeye bakiyorsun, herkes güler yüzlü, bi servet mongol gibi bakiyor, cok sinirli, Leo franco, bravo aykut diyor, servet de yüz de yüz dua ediyor dur, neil veya balta hata yapsin diye

yedek külübeye bakiyorsun, herkes güler yüzlü, bi servet mongol gibi bakiyor, cok sinirli, Leo franco, bravo aykut diyor, servet de yüz de yüz dua ediyor dur, neil veya balta hata yapsin diye

O kadar da değildir bence ama sezon sonu gitmeli sisteme uyduramadı Rijkaard onu bir türlü.

tv8 haberlerinde söylediler bence salliyor ama

cksa moskau servet ve elano icin 12 milion euro teklif etmis biz 15 istemissik

Kolay mı, adam kralken bir anda mahalle topçusu diye anılır oldu. Taraftarında suçu var. Kimse sahiplenmedi, ben oynasın demiyorum ne de olsa sisteme uymuyor ama neden taraftarın gözünden bu kadar çabuk düştü anlamıyorum. Eskiden en çok onu severdik, herkes mücadelesini ayakta alkışlardı. Zaten bu adam bir gün gitsem bile Galatasaray'a para kazandırmadan gitmem diyen bir adam.

gökhan zan dururken bu kadar emek vermiş bir adam bu kadar kolay harcanmamalı.

Bu adam kendi kendini harcıyor ahali. Bizim suçumuz ne? Resmen soğuttu kendisinide bizide . İlla ki oynayacak diye bir vahiy mi geldi yukardan? Galatasaray burası arkadaş ayağını denk alacaksın biraz ! Umarım 4-5 lira veren bi takım çıkarda hemen satışa sunarız :b5:

hep fantezi pesinden kostu servet mesela ligtvde 2ye1 katilmisti orda bahri mi omer guvenc mi biri sormustu neden hep ekstra isler yapmaya calisiyorsun diye oda iste ben top keserim yanimdakine atarim mucadele ederim ama ekstra islerde yapmak istiyorum iste forvet gidip gol atmayi gereksiz yere uzun pas ve hatali paslar vs serveti bitirdi artik gitme vakti en az 6 milyona bir avrupa kulubune gondermeliyiz

tv8 haberlerinde söylediler bence salliyor ama

cksa moskau servet ve elano icin 12 milion euro teklif etmis biz 15 istemissik

Servet ve Elano için 12 milyon bana göre az. Yani 8 Elano+4 Servet diye düşündüm. 8 Elano+7 Servet versinler satalım.:melek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt