#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oh be Servet şöyle yeteneklerini bilip ona göre oynadığın zaman senden iyisi yok.:D

Yabanci bir Forumda (alman) servet icin ne kadar istiyorsunuz diye soruyor birisi. Ilerki zamanlarda Almanyadan teklif gelir, demedi demeyin...:cool:

Bence servetin etkili olmasındaki etken barış ve m.topal..Orta saha defans gelir rakibi bozar alan daraltırsa servetten iyi yok demiştim..Pantelic biraz daha alan bulabilseydi ve voronin hareketli olsaydı servet yine çok zorlanırdı..Servet adamı sırtı dönük yakaladığında top göstermeyen bir oyuncu olduğunu söylemiştim ama ne zaman dikine giden bir oyuncuyla karşılassa topu ayağından alması çok zor ve tek hamlede ekarte oluyor..O yüzden emre güngör diyorum hala..

Voronin'i mındar etti mındar :D aslanım Servet basit oyna risk alma kral sensin :D

Senden istenen bu Servet sende teknik diye bişey yok sende hırs ve kesicilik var bunu yap bölgenin yıldızı ol.

Abi dün her rakibe bastığında rakip oyuncu korkusundan ne yapacağını şaşırıyordu.Maşallah öyle bir koşuyor ki adamların tırsmaması imkansız:D.

Her zaman servetin değil emre güngörün oynamasını istemişimdir ama geçen metalist maçında bile yaptığı büyük hataya kadar güzel oynamıştı ama dün gerçekten kusursuz oynadı,hava toplarının hepsini aldı,yerden izin vermedi,hep böyle oynarsa formayı kimse alamaz ,tek hatası 2ye1 kaldıgımız pozisyondu ondada servetmiydi barısmıydı tam hatırlamıyorum ama servetse tek hatası oydu..

Orta sahada Barış ve Mehmet Topal'ın olması Servet ve Meira'yı rahatlattı.

Dünkü maçta çok iyidi.Zaman zaman ileri çıkan hakan ve sabri den boşalan yerleri çok iyi kapattı

bence biraz daha akıllanması gerekir metalıst maçında yaptığı hata affedilir gibi değildi

Lig Tv'ye Maske Yüzünden Sağımı Solumu Tam Göremiyorum Gibi Bir Açıklama Yapmış

'At gözlüğü takmış gibiyim'

7_236002_servet_maske0812_414_232.jpg

Elmacık kemiğinin kırılınca maçlara koruyucu maske takarak çıkan Servet Çetin’den itiraf. Maskeyle hiç rahat olmadığını ifade eden tecrübeli oyuncu, “Öyle ki, kendimi at gözlüğü takmış gibi hissediyorum. Çünkü sadece cepheyi görebiliyorum. Sağımdaki ve solumdakileri göremiyorum. Bu da sorun yaratıyor” dedi. Servet’in bu sözleri akıllara Galatasaray’ın Kharkiv ile oynadığı UEFA Kupası maçını getirdi. Defans oyuncusu, o karşılaşmada rahat pozisyonda geri pas yapmak isterken topu rakibe atmış ve takımının gol yemesine neden olmuştu. Servet, devre bitene kadar maskeyi takacağını söyledi.

Akıllanıyor bakalım Servet 0 teknigiyle forvete cıkmamaya baslıyor bunu hepten bitirse daha güzel olucak ;)

Ben begendim dünn.. Istedigimm servet bu.. ileri cikmasin geride dursun saglam oynasin baska bise istemiyorum

Dün akşam Maraton'da fatih terim şöyle birşey dedi Servet için,"Milli Takımda oynarken Servet'i ileriye top taşıması için,kafa vuruşu yapması için özel çalışmalar yaptırdım,maçlarda bunun meyvesini yedik,ama galatasaray'da bu konuda başarılı değil,bu yüzden savunmayı ihmal etmemesi gerekir" gibisinden bişeyler söyledi,Servet de zaten dün akşam savunmadaydı fazla ileride görmedim,birkaç pozisyon hariç..

servet bir numara ya , türkiye maclarinda (Europa.m) bile sakat oynadi..ama süper performance gösterdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt