#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

1 kafa topu aldigini goren koysun caps

ben hatirlamiyorum

gokhan hic olmazsa pozisyonlardan saklanmiyor kacmiyor

Bir de şu var, geçen sezonki ihanetinden sonra artık naapsa bu taraftara kendini sevdiremez.

Bence geçen sezon ki ihanet haberleri Mustafa Yücedağ'ın ortaya attığı bir uydurma. Benim Servet'e duyduğum çok büyük bir sevgi yok ancak bir tane yerli stoper oynatacaksak Serdar Kesimal ve Ersan Gülüm'den de daha verimli olacağı kesin. Serdar Aziz bu performansla devam ederse Servet'ten iyi olur. Yani ülkede oynatabileceğimiz en iyi yerli stoper şu anda. Benim görüşüm böyle. Eleştirim sana değil ancak bir çok taraftarımızda Servet'le ilgili kalıplaşmış fikirler oluşmakta.

Bence geçen sezon ki ihanet haberleri Mustafa Yücedağ'ın ortaya attığı bir uydurma. Benim Servet'e duyduğum çok büyük bir sevgi yok ancak bir tane yerli stoper oynatacaksak Serdar Kesimal ve Ersan Gülüm'den de daha verimli olacağı kesin. Serdar Aziz bu performansla devam ederse Servet'ten iyi olur. Yani ülkede oynatabileceğimiz en iyi yerli stoper şu anda. Benim görüşüm böyle. Eleştirim sana değil ancak bir çok taraftarımızda Servet'le ilgili kalıplaşmış fikirler oluşmakta.
ya OFFFFF şaka mısınız nesiniz anlamıyorum ki ? Ne Mustafa'sı ne Yücedağ'ı adam ihanet etti,kendi gözlerimizle gördük. Ayrıca iyi stoper falan olmasını geçtim futbolcu bile değil. Neyse laf anlatmayacağım klavyeme yazık

ya OFFFFF şaka mısınız nesiniz anlamıyorum ki ? Ne Mustafa'sı ne Yücedağ'ı adam ihanet etti,kendi gözlerimizle gördük. Ayrıca iyi stoper falan olmasını geçtim futbolcu bile değil. Neyse laf anlatmayacağım klavyeme yazık

Bence sen şakasın. Arda'da mı iki senedir ihanet ediyor?

Bir de şu var, geçen sezonki ihanetinden sonra artık naapsa bu taraftara kendini sevdiremez.

Gökhan Zan'a çok inanıyorum. Önümüzdeki transfer döneminde herkes hakkında çok farklı konuşacak.

Hızlı, topu iyi kullanabilen ve fizikli bir oyuncu. Sakatlık problemini attı.

Fatih Terim defansif anlamda ona çeki düzen vericektir.
burasini anlamadim

Tamam anladım cevap bile vermeye değmez.

Verme zaten, Servet'e iyi demek, beğenmek, ihanet etmediğini düşünmek suç olmuş. Hiddink ve Fatih Terim'e söyleyecek sözde bulamayalım. Sonuçta iyi stoperi geç futbolcu bile olmayan birini oynatıyorlar.

Görüşüne saygı duyuyorum ama Rijkaard ile ilgili açıklamasından sonra bildiğin adam gol atsın diye bıraktı topu.

Ben izledim o maçı televizyondan. Yapılcak hatalar değildi onlar.

Staddan izleyen arkadaşlara sor bir de.

Yani kimsenin lafıyla hareket etmek değil bu.

Bütün medya Arda'nın üzerine geldiğinde hakkında bir tek kötü şey söylemedim. Hep medyanın oyunu olduğunu söyledim. Hep savundum Arda'yı. Ama Servet'in yaptıkları çok açık, alenen ortada. Dünyanın en iyi futbolcusu bile olsa ki değil nasıl takımda tutuluyor böyle bir ihaneti yapan adam anlamıyorum.

Acilen yanına Hakan Balta'yı da verip göndermeleri gerekiyor. Semih'le oynarız gerekirse stopersiz oynarız. Ama ihanet eden adam bu takımın içinde barınmamalı.

Servet dusmanlarindan biri yine ,daimi camur atanlardan hem de.Ne vardi acaba dun aksam kusma efekti gerektirecek demek ki bilenmissiniz adama agziyla kus tutsa laf atan gene atacak.

Ağzıyla kuş tutmasın,defolsun gitsin o yeter bize.Dün akşamla ilgili konuşmuyoruz biz,genel konuşuyoruz.Yeteneksizin teki işte adam.Hala saçmasapan ``Ülkenin en iyi stoperi yaaaeee XD`` gibi yorumlarla geliyorsunuz buraya.Servet futbol namına neyi iyi yapar diye sorsak cevap veremezsiniz.Çünkü bir stoperde olması gereken hiçbir özellik yok Servet'te.

Servet'i Antep'e ver ilk turda elenir.

At sahibine göre kişner. Atar yapamaz artık, mecbur izleyeceğiz bir yıl daha.

Servet'i Antep'e ver ilk turda elenir.
Antep muhtemelen yine elenecekte...Dany-Servet ikilisi SSL in en iyisi olmaya namzettir;tersini,yani Dany nin bize gelmesini çok isterdim,hazır Ujfalusi sağbekte göz dolduruyorken...Zaten ben Antepin Trabzon ve Bursa dan daha fazla şampiyonluk şansına sahip olduğunu düşünüyorum,FB-BJK devre dışı kalırsa son haftaların GS-Antep mücadelesi şeklinde geçmesi muhtemeldir...

Kötü bir karaktere sahip olduğu su götürmez bir gerçek.

Kaptığı topla 40 metre koşup rakip yarı sahanın ortalarında,taç çizgisinin orda topu kaptırıp rakibe faul yapıp sarı kart gören bir futbol zekasından bahsediyoruz sonuçta.

Ha birde geçen sezon en çok korner kullanan takım olmamıza rağmen ve tüm duran topları uzun olduğu için servete kullanmamıza rağmen kaç tane kafa golü var bu adamın?

Bu adam 170lik adamlara kafa vurdurtan bir adam,birde boş pozisyondayken bile kafasıyla istediği bölgeye topu aktaramayan bir adam.

Yahu nasıl olur anlamam bir stoper defalarca bom boş pozisyonda topu yanlışlıkla taca atAbilir.

Hiç pas verirken vücudunun aldığı şekile dikkat ettinizmi? Sırtında buzdolabı varmış gibi hareket ediyor.

Birde Servet'e şunu öğretmek isterdim. Rakip karşına dribling halinde geliyorsa kıçını rakibe dönüp beklemezsin. Sağından veya solundan geçemeyecek şekilde tam pozisyon alıp adamı tek bir yöne sürükler orada topu kesersin!

Verdiği pasla bile Melo'yu sakatlıyordu nerdeyse:asd:

Geri
Üst Alt