#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Galatasaray formasını sattı adam Rijkaard'ı değil, cahil adamlar bunu göz önüne alsın, bu dakikadan sonra köstek olmayız elbet ama Rijkaard zamanı adama demediğini bırakmayanlar, servet eleştirimize laf edemez, alnını karışlarım adamın net.

servet ne yapsin!!!! servet'in sucu ne!!!!! abidik gubidik bir maçta iyi oynamisti felan!!! TURKIYENIN EN IYI STOPERI bir.

Ciddi soruyorum körmusunuz?

silence.jpg

yasina bak biraz saygili ol benlede birdaha muhatap olma!

Yok ama yüz yüze haftaya buluşacağız. Bu olayı hatırlarsam çok pis küfür edeceğim. Hatta ortamdaki baskıyla o da karar değiştirecek. :)

:)

Ben de aynı benzer şeyleri söylememe rağmen Servetçi dedin ama bana. Şimdi amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlayamıyorum.

Mert'in dediğine geliyoruz, daha sezonun başlamasına 1 ay mı ne var. İstenirse çok rahat transfer yapılabilir. Güvenilmeyen yerde başarılı olmuyormuş adam. Biz güvenmiyoruz, Rijkaard zamanında yaptıklarını Fatih Terim'e de yapsın bakalım.

Renklerini satmıştır ve yeteneksizdir Servet. İhanet etti bize. Ben kin tutarım, kusura bakma Mami.

Bunu ben de istiyorum. Kesinlikle oraya bir transfer yapılması gerektiğini düşünenlerdenim. Hatta öncelik sol bek olmalı. Ama Barış ve Mustafa Sarp'ı bir haftada şutlayan Fatih Terim'di, Servet'i şuan takımda tutan adam da Fatih Terim. Ama bunlar bizim isteklerimiz ile olmuyor. Servet ve Hakan Balta gibi taraftarın nefretini kazanmış oyuncuların Fatih Terim açıklandığından beri yerinin garanti olduğunu herkes söyledi ve öyle oldu. Olaya düz mantıkla bakıldığında Euro 2008'de üçüncülük kazanan Fatih Terim'in takımında bu oyuncular oynadı. Fatih Terim'in de bu şekilde baktığını düşünüyorum. Keza kendisi de "Oyuncularda büyük bir özgüven eksikliği gördüm. Bunu düzeltmemiz gerekiyor" dediğinden itibaren bu böyleydi.

İhanet berbat birşey, hemde futbolda en çok sevdiğim adama karşı yapıldıysa bu daha da berbat Okan. Bu adamı beğenmezsin, sevmezsin veya belinin dönmemesinden nefret edersin. Kötü bir adamdır. Ama 1974'te ben bu kulübe imzamı attım diyen bu adamın takımına benim saygım olacak.

Servet trollerini bugunluk rahat birakiyoruz. Yeter bu kadar ayar simdilik :cool:

Bjk ne güzel stoper stoku yapıyor.Biz de benzerini yapsak Servet'i 3 ay içinde keserler 11'den.

:)

Ben de aynı benzer şeyleri söylememe rağmen Servetçi dedin ama bana. Şimdi amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlayamıyorum.

Ben yapılanları hazmedemiyorum. Sen hazmediyorsan saygı duyup çekileceğim. Hala görüşümde iddaalıyım. Hadi transfer sezonu bitmiş olsa ve bunları konuşşak tamam haklısın derim ama daha 1 ay falan var transfer sezonunun bitmesine. 1 ay için kimsenin nazını çekmek zorunda değil bu takım.

Ben su Serveti cözemiyorum.kötüyse neden td oynatiyor? Heleki FT

Iyiyse neden hem elestiriliyor? Yanina alacaksin Nesta gibisini olay bitecek.

gercekten muhatap olmak isteyen kisilerle tartisabiliriz sirf adama gicik olmussunuz diye

saygisiz bir sekilde tartismaya gerek yok !

hersey saygili bir sekilde !

Servet'i izledikçe Galatasaray kirleniyor benim gözümde, futbol egoları Galatasaray'ın üstünde olan bir adam. Her maça 10 kişi çıkıyoruz, bu sene takılsın ama gözümde efsane değil kestane bile olamaz.

Bunu ben de istiyorum. Kesinlikle oraya bir transfer yapılması gerektiğini düşünenlerdenim. Hatta öncelik sol bek olmalı. Ama Barış ve Mustafa Sarp'ı bir haftada şutlayan Fatih Terim'di, Servet'i şuan takımda tutan adam da Fatih Terim. Ama bunlar bizim isteklerimiz ile olmuyor. Servet ve Hakan Balta gibi taraftarın nefretini kazanmış oyuncuların Fatih Terim açıklandığından beri yerinin garanti olduğunu herkes söyledi ve öyle oldu. Olaya düz mantıkla bakıldığında Euro 2008'de üçüncülük kazanan Fatih Terim'in takımında bu oyuncular oynadı. Fatih Terim'in de bu şekilde baktığını düşünüyorum. Keza kendisi de "Oyuncularda büyük bir özgüven eksikliği gördüm. Bunu düzeltmemiz gerekiyor" dediğinden itibaren bu böyleydi.

İhanet berbat birşey, hemde futbolda en çok sevdiğim adama karşı yapıldıysa bu daha da berbat Okan. Bu adamı beğenmezsin, sevmezsin veya belinin dönmemesinden nefret edersin. Kötü bir adamdır. Ama 1974'te ben bu kulübe imzamı attım diyen bu adamın takımına benim saygım olacak.

Ertuğrul mode on-

Demagoji yapıyorsun

Mode off- :)

Olum Fatih Terim'in takımına falan her türlü saygım olacak. Ama sezon devam ederken Terim de farkına varacak bu adamlarla olmayacağını. Ayrıca geçen maçta en içten bağırdım zaman ''imparator fatih terim'' tezahuratıydı. Ligden düşşek bile kızamam yani o adama.

Niye anlattım bunu? O kadar güveniyor ve seviyorum bu adamı.

Halen boyle yorumlar yapiliyor saka gibi. Seneye Terim kovulur, seneye yine ayni yorumlar döner burda ve hooopp Servet yine bizde. 'Son sansi' yersen tabii.

Bu fazla açık oldu. Getirdiği teknik direktöre gerçekten güvenip kararlarını aynen uygulayan bir yönetime sahip olsaydık bu futbolcunun sürekli bir sonraki şansı olmayacaktı. Ancak Terim Galatasaray resmi sitesinde belirtildiği gibi, her türlü teknik ve taktik kararda tam donanımlı. Servet bunu ona yapamaz. Asıl istediğini yapabilecek adam Fatih Terim. Bunu tartışmak bile saçma çünkü ikinci döneminin ardından medyaya "Bir daha Galatasaray'a dönmeyeceğim, belki sportif direktörlük tarzında bir görev olabilir ama o da belki" diyen ve ardından Galatasaray'a bu pozisyonda geri dönen bir adamdan bahsediyoruz.

Ben yapılanları hazmedemiyorum. Sen hazmediyorsan saygı duyup çekileceğim. Hala görüşümde iddaalıyım. Hadi transfer sezonu bitmiş olsa ve bunları konuşşak tamam haklısın derim ama daha 1 ay falan var transfer sezonunun bitmesine. 1 ay için kimsenin nazını çekmek zorunda değil bu takım.

Ben de ciddi anlamda takıma ihanet ettiğini düşünüyorum. İçime sinmiyor ama bir yerden sonra Galatasaray'ın çıkarları aklıma geliyor. Az önce de dedim ya, Serdar Aziz'e milyon eurolar verip geleceği kurtarma vizyonuna sahip idareciler yok. Yabancı alıp saha içindeki dengeleri değiştirmek de olmaz. Kısacası Servet'e bu yıl için mahkumuz.

At sahibine göre kişner,terim'e karşı servet'in borusu ötmez.Türk insanı eli sopalı kişiden anlar.Efendi adam yaramaz.

Servet'i izledikçe Galatasaray kirleniyor benim gözümde, futbol egoları Galatasaray'ın üstünde olan bir adam. Her maça 10 kişi çıkıyoruz, bu sene takılsın ama gözümde efsane değil kestane bile olamaz.

Takimdan soguttular lan. Takim'i takip etmez olduk.

Servete kurban olun siz,tabi size Lincoln ve Keita gibi takimi satan,seyirciye oynayip,habersiz kacan adamlar lazim.

Ben de ciddi anlamda takıma ihanet ettiğini düşünüyorum. İçime sinmiyor ama bir yerden sonra Galatasaray'ın çıkarları aklıma geliyor. Az önce de dedim ya, Serdar Aziz'e milyon eurolar verip geleceği kurtarma vizyonuna sahip idareciler yok. Yabancı alıp saha içindeki dengeleri değiştirmek de olmaz. Kısacası Servet'e bu yıl için mahkumuz.

sira servete gelene kadar hakan balta var veya gökhan zan var onlar ne olacak ?

servet bir nestadir demiyoruz ama ona sira gelene kadar bu adamlar ne olacak.

senelerdir hakan balta sol tarafi bos birakiyor okadar hakaret yemiyor !!!

Geri
Üst Alt