#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Çok şükür ki Ujfalusi-Zan defansı iyi gidiyor. Terim oynatmaz Servet'i.

Çok şükür ki Ujfalusi-Zan defansı iyi gidiyor. Terim oynatmaz Servet'i.

gökhan zan dan da kurtulmamız lazım. servet te zan da tam bir facia iklidir gözümde. onlardan olsa olsa yedek olur bu saatten sonra. ah be fatih hocam şu semihi bi kazandırsan bize, o kadar mutlu edersinki bizi anlatamam

Galatasaray'ı batırdığın yetmedi Milli takımında anasını ağlatıyorsun yeter be yeter senden futbolcu potansiyeli görenide anıyorum.

Servetciler, neredesiniz? Ulkemizin en iyi yerli stoperi diyenler parmak kaldirsin, bu parmaga ilavetten birseyler derdimde ceza yerim.

Serdar abi'nin dedigi gibi dunyada rakibi calim atmadan calim yiyen tek oyuncu Servet Cetin'dir, bir ilki yasatti hem kendisine hemde bize.

Ama bi yandan seviniyorum artik oyle olmayan calimi yedigi icin, Fatih Terim de artik gormustur gercekleri diye umit ediyorum.

Bugün yediği çalımı en son Shevchenko atmıştı ona. Ama 70 metre depar atıp kapadı adamın önünü ondan dolayı tek hamlelik hali kaldı. Şut çekmesi yönünde kullandı tercihini yanıldı.

Ben hatalı bulmuyorum özellikle de stoper yok gibi(Serdar Aziz, Giray hatta Zan varken) sakatlıktan yeni çıkan adamı oynatan hocası varken.

ahahahahahhahahahahaha:asd:

Bu konudaki en gerçekçi yorum:asd:

Hızlı forvetlere karşı sadece Aguero'da başarılı olduğunu hatırlıyorum Servet'in. Onda da adamın ağzını kırıp oyundan çıkartmıştı zaten :D

Servetciler, neredesiniz? Ulkemizin en iyi yerli stoperi diyenler parmak kaldirsin, bu parmaga ilavetten birseyler derdimde ceza yerim.

Serdar abi'nin dedigi gibi dunyada rakibi calim atmadan calim yiyen tek oyuncu Servet Cetin'dir, bir ilki yasatti hem kendisine hemde bize.

Ama bi yandan seviniyorum artik oyle olmayan calimi yedigi icin, Fatih Terim de artik gormustur gercekleri diye umit ediyorum.

dünkü 90 dk da egemeni bana anlatsana? servete kitlendiğin için anlatamayabilirsin normal karşılarım.

Futboldan para kazandığını gördükçe kendimden utanıyorum.Top katili bu adam.

Gökhan Zan a razıyım bu servet in hali ne ya Almanlar Servet buldular bizim defansta

Sakatlıktan yeni çıkmış formsuz bir Servet'i Almanya maçında oynatmak salaklıktır.Daha hazır bir Gökhan Zan varken?

Ya adam 30 cm havada olan topu ileri dogru dikemiyor lan. lan bildigin topu ileri vuramiyor kazmaligindan. adamlarin kalecisi ayaginin disiyla 80 metre pas atiyor, asist yapiyor, bizim stoperimiz önünde olan topu ileri dogru rastgele bile olsa cakamiyor. biz neyi konusuyoruz yahu?? Daha hala Zan'a laf atanlar var. Gökhan Zan Türkiye'de topu oyuna en iyi sokan, ayagi en düzgün stoperdir. yaptigi hatalari ben görmezden geliyorum cünkü adam futbol oynamaya calisiyor en azindan. Ki sen milli takima Ömer Toprak gibi deger kazanmissin. hala Servet de Servet.

Boşa konuşuyoruz Azerbaycan maçında yine ilk 11 oynatılcaktır. Ne zaman bu adamın futbolcu olmadığını anlayacaklar merak ediyorum.

Alıntı Barış Gürler

servet kadar emek vermeyenler karın tokluğuna mı oynuyor

tabi ki emeği bizim için önemli

bilgisayar basindan emek analizi enteresan oluyor

90 dakikayi seyrederek soyluyorumki servet bugun sahada olsa oyle bir pres yerdikki aklimiz sasardi

hem geriye yaslanir hem defanstan topu cikaramazdi

kalrdik ciscivlak

ayrica adim gibi eminim o kamarada macin yildizi olurdu bizde

vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kamaraya bak ne topcuymus derdik

sonra fener macinda bu kamara ne serefsiz bize oynadigi topun 10 da birini oynamadi pehhhhhhhhhhhhhhhhh

derdik

gecen hafta bunu yazmisim

golde rakibine dogru gitmek yerune nasil geri kactigina bakin uzun topta

Sakatlıktan yeni çıktığı ayen beyan belliydi . Fizik mücadelelerinde Khedira yı bile yıktı dün . Ama çok çok yavaş ilk golde hatası var .

Güreşçi abi adam ondan yıktı. Futbolla alakasız ne kadar spor dalı varsa hepsinde başarılı olur.

Sergen Yalçın bile eleştirmiş artık yolun sonuna geldi geldi Servet.

onon yıktığı adamların iki katını ben yıkarım, para da almam. yeterki futbolu bıraksın.

Yahu Servet'i savunanlara sordum sürekli hiç cevap alamadım bir kez daha soruyorum;

Bu Servet'in bir kez olsun ayak ile top kaptığını, bir kez olsun kayarak müdahale ettiğini gördünüz mü? Hadi cevap verin.

Geri
Üst Alt