#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Gol pozisyona dikkat edin. Servet allak bullak etmis adam paylasimini.

adam oyuna giriyor gol yiyoruz lan sahasdhads, lanet gibi birşey.

Girdikten sonra yine yedik golü.Adam direk skora etki ediyor.Nerde duracağını bilse sorun yok ama onun yüzünden bütün oyuncular yer değiştirmek zorunda kalıyor defansta,kısaca pozisyon bilgisi 0.

Sahaya girerken başımdan aşşa kaynar sular döküldü sandım. Klübede çok yakışıklısın aslanım sen boşver sahayı :D

Oyuna girince Ujfalusi'yi sağ beke çeker Servet ortaya girer sanmıştım ama Terim resmen Servet'i aşağıladı :D Takımı bozamam sen oralarda takıl kafana göre dedi :D

Girdin golü yedirdin, artık güle güle sana.

Geçen sene Sarp girince gol yeriz diyordum yiyorduk. Bu sefer Servet için dedim belki golde hatası yok ama abi etkileniyor takım işte.

haftaya kesinlike bu adam oynamamalı. gökhan oynasın. bu adamı oynatırsak burak yıldız olur söylüyorum.

Girdiği anda golü yedirdi.Trabzon maçında kesinlikle Semih-Gökhan oynamalı.

Yine klasını gösterdi.Sahada olması yeter.

forever alonelara oynuyor . sevinçlerde vs hep arkada klübede tipi zaten asık şişmanlamışta iyice .. iyi takas olur

bugüne kadar yaptiklarin icin tesekkürler ama artik ayrilik vakti geldi servet cetin

tüh be söyle 8 mio okutcaktik

elimizde kaldi yuhh

marsilya almaz mi :sad007::sad007::sad007:

Sağ bek oynadı ya la :D Ama fena da değildi. Oradan 1-2 kez gelmeye çalıştılar tanka tosladılar. Klübede kalsın yinede :)

dakaika 82 3-0 öndeyiz, servet girdiğinde 8dk da acaba dedim maçın içine edebilirmi? düşünün artık gerisini güvenimiz ne alemde adama

Golde falan hatası yok.

Ayrıca Stoch 3 kere geçmeye çalıştı 3'ündede duvar gibi serveti gördü karşısında.

Adamın yedekliğine laf söylemeyin bari.

Geri
Üst Alt