hamdi-kurşun
Parçalı Üye
- 27 Şubat 2009
- 3.177
- 0
- 1.308
Cevap: #76 Servet Çetin
Bugün iyi oynadı hakkını yemeyelim.
Bugün iyi oynadı hakkını yemeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oglum öyle hikaye olmaz... yedek kaldı ve lideriz diye bir durum yok. geçen yıl rijkaard bir deplasmana götürmedi, ortalığı ayağa kaldırdı. rijkaard da orada işini doğru yapmadı çünkü elinde iyi stoper yoktu. şimdi durum yine aynı olsa millet servet'i kolundan tutup sahaya gönderecek. ama yapamazlar. cengaver gibi stoperi var galatasaray'ın. bir de yanına kendi içinden çıkardı tam oldu. maksat yedek bırakıp işlerin nasıl gittiğini görmek değil, maksat değiştirip yerine daha iyisini koyabilmek. o zaman ne oluyor biliyor musun? servet efendi kenarda oturup formasını bekliyor. sahada yerini kapan 20 yaşındaki çocuk, takım kaptanına moral veriyor. bunlar olduğunda işte biz o zaman gerçekten lider oluyoruz.
grupculuk yapan biri varsa o da Arda'ydihic suratini gordunmu? kenardayken?
simdi olmasa bile bir sure sonra ya gider ya takima zarar verir icerden
cok net bu bence
hic suratini gordunmu? kenardayken?
resim koyunca like alirsin diye dusunup ilk like'i ben verdim halbuki sadece lideriz falan diyebilirdin
yani iki senedir 6li ganyan gibi orta sahamiz vardi acaba bunun da etkisi olabilir mi les defansif performanslarimizin? yahut her atakta topu olmadik yerde kaptiran hucumcularimizin? skibbe zamaninda servet degil meira tepki cekerdi sana keyifle hatirlatirim. ayrica feldkamp zamaninda defans onde kurulmazken bu adam kraldi. ne hikmetse hagi ikinci kez geldiginde de defansi ilerde degil geride kurdugunda servetin agirligi degil neillin ofsayti bozmasi asil problemdi stoperde
su anki duzende oynayamaz fakat serveti her derdin sorumlusu olarak gosterip AHA BAK LIDERIZ gibi soylemlerde bulunmak komik oldugu kadar trajikomik de bir davranis. servet iyi bir defanscidir NOKTA.
bir-iki defa kameraya yansımıştır. ama susması çok şey ifade eder. geçen yıl yedek kalınca elli tane haber üretti menajeri. şimdi terim var, nasıl aynısını yapacak ki?
reyiz milli takımın orta sahası iyi de noldu? rakip takımlar adamı her maç folloş etti.şimdi bana gelip de bu herifi savunma Allah aşkına.servet iyi bir defansçı falan değil işte.
kim demis ya milli takimin orta sahasi iyi diye? milli takimin orta sahasinda top calabilen 1 adam goster bana ben de sana EYV diyeyim
ayrica giray egemen kesimal gibi adamlari da gorduk
iste cok onemli nokta
adamin rezillik yapamamasi karaktersizligini degistirmez
yada terimin iyi yonetmesi adamin sorunsuz oldugunu gostermez
terimin iyi yonettigini gosterir sadece.
ama benim icin cok daha onemlisi kotu bir stoper olmasi
herkes servet bravo derkende kotu derdim gene diyorum
gereksiz bir adam
egemen 5 kat iyi stoper bence servetten
kesimal has adamindi lan senin noldu![]()
ustam terim temizleme işini bence gayet iyi yaptı. güven konusuna gelince elbette bana hala güven vermiyor. ama geçen yıl servet'in denki olan hakan balta'nın bu yıl nasıl performans sergilediğini görüyoruz. servet de artık oynamak isterse terim yolunu gösterir diye düşünüyorum. onun dışında kalsın kenarda, bu takıma bir zararı olamaz.