#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

macin yildiziydi bence cok güzel asistler yapti demirspor yanliz birini degerlendirdi :)

Feldkamp döneminde gayet iyiydi lakin o eski haliden eser yok şimdi. :)

herseyi gectim hala servettt servettt diye bagirmak neyin nesi ?!?!?!

adana demirsporlulardan calim yemeyen ender oyuncularimizdandi yanlis gormediysem. ayagindaki topu kaptirmasini da rakibin ADANA DS olmasiyla aciklayabiliriz, calim atmaya falan calismistir gormedim posyonu gerci

gelin

amaking.png

buram buram hırbo kokuyor

Abi kişisel olarak laf atmıyorum ama söylemeden geçemeyeceğim.

Arkadaş sen futbol için nasıl bir işkencesin, senelerdir sana nasıl katlanıldı, 3 senemizi yediniz.

O değilde Servet Çetin senin futboldan ekmek yemen gerçekten ALLAH(C.C) nün bir tecellisi.Yat kalk şükür et.

adana demirsporlulardan calim yemeyen ender oyuncularimizdandi yanlis gormediysem. ayagindaki topu kaptirmasini da rakibin ADANA DS olmasiyla aciklayabiliriz, calim atmaya falan calismistir gormedim posyonu gerci

servet zaten hep arkaya dogru kactıgı icin calıma gerek kalmıyor feyk atmaları yetiyor.

servet zaten hep arkaya dogru kactıgı icin calıma gerek kalmıyor feyk atmaları yetiyor.

adamin ustune gitse calim yer dogru yapiyor geriye cekilerek. servetten hizli olan RIGO SONG kardesimiz de sikca bu yonteme bas vururdu

adamin ustune gitse calim yer dogru yapiyor geriye cekilerek. servetten hizli olan RIGO SONG kardesimiz de sikca bu yonteme bas vururdu

bak kendin söylüyorsun geri cekilmese calım yicek. rezil olmaktan korkuyo kapasitesinin düşük oldugunu biiliyor:) gerci her türlü rezil oluyor.

[video=youtube;qQJzvr4Ts9c]https://www.youtube.com/watch?v=qQJzvr4Ts9c[/video]

Arkadaşım sen NBA'e yönel, futbolda meyve yok sana olmuyor çünkü.

Geri
Üst Alt