#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Hakan Balta ile yan yana oynama ihtimali olduğu sürece, iyi bir defans kadromuz var demem. Geldiği günden beri istemiyorum.

Turko_wallpaper_05.jpg

Dün yedek kulubesinde bir suratı vardıki maç sonuna kadar ne gollere sevindi nede bir kere gülümsedi..

Takımın moralini bozmaktan başka pek bi işe yaramıyor.

Gökhan 18'e,server trübine..

Rusya'da hala transfer sezonu devam ediyor ve son 1 ay.

#GitveEfsaneolServet

Onur'cum. Bu şeyleri öğrenmene süre var galiba. Bir takımın stoperi ve forveti arasında 80 metre mesafe var. Büyük takımların küçük takımlar ile oynadığı maçları izle bakalım avrupada. Kaçı bu kadar açık mesafede oynuyor? Diyelim ki oynadın bunun için bireysel yeteneği olan adamların olması lazım. Varmı sende? Yok. Bu takım bugün bu kadar kopuk oynamasından kaybetti. Olay sağda Kazım, solda Eboue, forvette Baros ortada Sabri olayı değil yani. (Her ne kadar etkisi olsada) Sen yık oyunu rakibin üstüne, arkada güveneceğin adamlar olsun bak kaç tane atıyorsun Belediyeye.

Valla tutmuş: https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/69007-_76-servet-cetin-59.html

https://www.ligtv.com.tr/LigSonuclarFikstur.aspx?l=2&h=18

yönetimimiz az paraya gönderecegine sezon sonu bedava gidecek. marsilyadan gelen teklifi nasil reddettik halen anlamiyorum..

yönetimimiz az paraya gönderecegine sezon sonu bedava gidecek. marsilyadan gelen teklifi nasil reddettik halen anlamiyorum..

Reddetmedik ki önce başkanları vefaat etti sonra teknik direktörleri değişti. Yoksa gidiyordu 8 milyona şaka maka.

azalarak bitti

Sezon sonu Kurtuluyoruz.. Bir Ömer toprak Bir serdar tascı gelsinde stoper görelim adam gibi İnsallah yönetim gelen gideni aratır lafını bize söyletmez..

Fatih Hoca'nın heykelini dikerim, bizzat ben uğraşırım sırf şunu bitirdiği için.

yahu yedek kulubede otururken bile herseyin icine ediyor, öyle mutsuz, her an patlayacak gibi ...

bizim topcularimiz sakalasiyor, servetle kimse ugrasmiyor, adam cekilmis kenara pis pis bakip duruyor

Sezon sonu Kurtuluyoruz.. Bir Ömer toprak Bir serdar tascı gelsinde stoper görelim adam gibi İnsallah yönetim gelen gideni aratır lafını bize söyletmez..

ömer topragı alırsak güzel olur. ligde ömer semihle oynayabiliriz. avrupada ömer ujfalusi oynar:)

yedek olarak aykutu da alabiliriz, fena oynamiyor valla cocuk

bu sene 4-5 macini izledim

Hacım nerelerdesin

el salla el salla,türkü babos el salla:m26:

Çok dobra açıklamalar yapmış. Takımı derinden sarsacak açıklamalar..

Geri
Üst Alt