#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

önce bir hakan gitsin inan savunma 100% 50 düzelir.

Balta geçen sene sezon sadece 19 maç oynadi ligte :Z3:

Balta'nin geçen sene oynadigi 19 maçta 26 gol yemisiz.

Servet; Oynadigi maç sayisi 31

Yedigimiz goller Servet'in oynadig maçlarda: 46

Balta hem daha ligin yarisinda yok ama sorun onda. Diger taraftan Servet 31 maç oynuyor 22024653132 tane kritik hata yapiyor (TS maçi, vs) ama takimdaki en iyi stoper oluyor.

Ama butun hata Balta'da :2aloh1:

iyi baltayi savun sen ozaman.

lviv maci yeter be.

neyse herkes istedigi gibi yorumluyor zaten bir fikire gelemeyiz bu konuda.

bu yüzden benden bu topicte bukadar.

Balta da Servet de Gökhan da yaramaz. Hepsi he güven vermiyor ne zaman oynasalar.

yanda servet topici görünce transfer haberi var umuduyla baktim ama bosuna

bundan birkac ay öncede yazdim yine yaziyorum

senin bu takimdan gittigin günü bayram ilan edecegim !!

Balta'yi savunan yok. Nezaman burda kanit göstersem sana kendi kendine triplere giriyorsun. 'ben senden buyugum', 2008 argumanlari,vs...

Tartismayi bilmiyorsan forumda ne isin var? Televizyon basinda izle Servet'ini fln.

Hiç arastirmadan, üç saniye düsündüm aklima Servet'in geçen sezon yaptigi o kadar çok hata geldi ki.. Ankaragücü maçi (zaten niye yapti malum, hocayi gönderecek pasa).. Manisaspor maçi, Makakula'yi arkadan savunmaya çalisan adam :)... Trabzon maçi, Engin'i kral yapan adam... Fenerbahçe maçi, 1 metre 10 santim boyundaki Alex'e kafa attiran adam.. 3 saniye de aklima bunlar geldi, biraz sIksam 5-6 tane daha bulurum.. 4 maç 12 puan demek.. Belki Avrupa kupalarina katilacaktik.. Serveeeeeet, Serveeeeeeet

Balta'yi savunan yok. Tartismayi bilmedigin burdan belli. Nezaman burda kanit göstersem sana kendi kendine triplere giriyorsun. 'ben senden buyugum', 2008 argumanlari,vs...

Tartismayi bilmiyorsan forumda ne isin var? Televizyon basinda izle Servet'ini fln.

sen deminki mesajinda baltayi kiyaslamadinmi ?

yoksa bemi yanlis okudum ?

ve saygili ol biraz, eger yorumlarimi begenmiyorsan alinti yapmasin okadar kolay !!!

sen deminki mesajinda baltayi kiyaslamadinmi ?

yoksa bemi yanlis okudum ?

ve saygili ol biraz, eger yorumlarimi begenmiyorsan alinti yapmasin okadar kolay !!!

:Z3:

önce bir hakan gitsin inan savunma 100% 50 düzelir.

Yorumunun yalan oldugunu kanitladim. Servetle Hakan'i kiyaslamadim :Z3:

Hakan Balta zaten sezonun yarisinda yoktu ve bir kaç maçta yedek basladi yani geçen seneki defansin dandikligi bu adam'in uzerine atip Servet'in suçsuz oldugunu gostermeye calistigini ortaya çikardim burda. Simdi anladinmi? Yeterince saygilimiydim :90:

Mantik:

Hangi oyuncu savunmada daha buyuk rol oynar bir sezon boyunca:

30 küsür maçta ilk 11'de baslayan adammi ? (Servet)

15 maçta ilk 11'de baslayan adammi? (Balta)

...

Onun uçun ben çikip yatmaya gidiyorum iyi geceler cumleten :cool:

Şimdi olay sadece ortasaha da değil. Yani, ortasaha iyi olursa defansa iş düşmez mantığı yanlış. Kalecilerimiz bile daha iyi görünüyor bunun esas sebebi hem hocalarımız hemde takıma uzun zaman sonra iyi bir kaleci alınmış olması. Benzer durum defansta da geçerli. Birazda işin bu boyutu var. Adam gibi idman yapıyorlar ve gözlemlendiklerinin farkındalar hepsi. Servet lig için yeterli olur ama asla bizi ileriye taşıyamaz. Chivu gibi bir lider gelir umarım seneye.

news_manset_resim_jx_Servet_Terim001.jpg

Sıkmayın tatlı canınızı renkdaşlar. Ne bir kaçımız istiyor diye duruyor, ne de bir kaçımız istemiyor diye gidecek.

Bu takımın kanayan yarasıdır Hakan Balta ve Servet.

İddia ediyorum Galatasaray tarihinde Hakan Balta kadar kötü oyuncu görmemiştir.

Ve Servet. İyi kötü diye tartışmanın anlamı yok. Teknik direktörüne ihanet eden bir adamın Galatasaray'da işi yok.

Kendisini her maç oynatmayan teknik adamın gitmesi için herkes gördü toplara sadece baktı. Müdahale etmedi. Adamları boş bıraktı.

Ya Servet savunucularının dediği kadar iyi bir futbolcu değil ya da daha beteri dedikleri kadar iyi bir futbolcu ve Galatasaray'ı kendi çıkarları için sattı. Başka ihtimal kalmıyor. Tüm bu hataların Rijkaard'ın gitmesinden önceki 3 maç sıklıkla tekrarlanması şans olamaz.

Forvet transferi diyoruz. Hakikaten gerekli. Ama kadroya bakıyorum.

Elmander- Baros - Arda - Kazım -Emre Çolak - Selçuk - Melo - Sabri - Yekta - Ujfalusi - Muslera - Ceyhun

Bu adamlarla kıyaslayınca kapasite olarak Hakan Balta'nın, futbol ahlakı olarak da Servet'in bu takımda işi yok. Ha bence kapasite olarak da yok o ayrı.

Gökhan Zan'a bir parantez açmak istiyorum.

Bence bu takımda iş yapabilir. Kronik bir omuz sakatlığı vardı. Yıllardır geçici tedavilerle bir iyileşip bir sakatlanıyordu. Futbol kariyerini mahfetti hep biran önce sahaya dönme adına. Ama geçen sezon o sakatlığı çözecek uzun ve zor bir tedaviden sonra artık böyle bir problemi kalmadı. Şu an defansif olarak hataları var. Müdahalelerde eksik kalıyor. Ama hem hızlı bir oyuncu, hem topu çok iyi kullanıyor Türk stoperlere göre hem de en azından Liverpool ve İnter maçında gösterdi ki adamını bir kere kaçırmış olsa da doğru pozisyon alıyor. Bu sezon takımın önemli oyuncularından olacaktır. İkili mücadelelerde topa müdahale problemi de ligin 10. maçına kadar çözülmüş olur diye tahmin ediyorum.

Açıkcası futbol mühendisliği Fatih Terimin işi ama bence defansa sol bek ve stoper oynayabilen bir oyuncu şart.

Orta sahaya Ever Banega veya Aqulliani gibi bir oyuncu lazım. Ofansif özellikleri yüksek bir orta saha oyuncusu. Takımı defansif yönden aksatmayacak...

Ve bence adı geçenler içinde en ideal forvet oyuncusu Podolski'dir. Sağ ve sol açıkta da oynar. Arda'ya takım içinde alternatif olur. Yüzü kaleye dönük, sağa sola iyi koşu yapan Baros ile benzer yapıda bir forvettir. Baros sakatlanıp forvete kaydırıldığında takım bambaşka bir forvetle bambaşka bir hücum düzeni almak zorunda kalmaz. Alıştığı oyunu oynamaya devam eder.

ula iki yil önce 10 mio na kakaliyacaktik

evde kaldi

Geri
Üst Alt