#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

su konuya kilit atin birbirini kirmaktan baska birseye yaramiyor.

Sen düzgün yorum yap. Yorumuna sinirlendim var mı? Başlıycaksan başla.

Ben hain görüyorum ve nefret ediyorum var mı? Daha iyi türk stoper yokmuş. Serdar Kesimal-Serdar Aziz-Ersan-hatta Zan bile sakat olmasa daha iyi bu adamdan. Daha iyi yerli yok diye mecbur oynuycak ne demek. Koy yabancı o zaman. Sanki her sene 6 yabancı hakkımızı dolduruyoruz.

2 yabancılı bir stoper hattı oluşturucağımızı sanmıyorum yani dediğin imkansız, illaki bir türk stoper kullanılıcak orda buda servet'den başkası değil servet hala türkiye'nin en iyi stoperidir bana göre senin fikrin zerre umrumda değil o beyendiğin gökhan zanıda gördük son maçta uzatma istersen daha fazla dozunda bitirelim tartışmayı...

bilmiyorum beyler,umut sezer arkadaşım da bana katılacaktır kendisinin de servet hakkında söyleyecek çok sözü var,çok feyzli bi arkadaşımdır umut.

Servet fanboylari suçu Balta'nin uzerine atmaya çalisti geçen seneki savunmanin berbatligini taaki aksi ispaat edilene kadar. Simdide kilit istiyorlar cunku baska tutunacaklari dali kalmadi :2aloh1:

2 yabancılı bir stoper hattı oluşturucağımızı sanmıyorum yani dediğin imkansız, illaki bir türk stoper kullanılıcak orda buda servet'den başkası değil servet hala türkiye'nin en iyi stoperidir bana göre senin fikrin zerre umrumda değil o beyendiğin gökhan zanıda gördük son maçta uzatma istersen daha fazla dozunda bitirelim tartışmayı...

Forum da tartışmalar olur ben dozunu kaçırmam merak etme :) Gökhan Zan'ı son maçta gördüysek Servet'i naptık? Senin fikrin benim çok umrumdaydı ama üzüldüm benim fikrimi sallamamana. Servet'in her maçta yaptığı hataları lig boyu burda konuşuruz zaten şimdilik diycek bi şey yok. Olsun bakalım Servet Türkiye'nin en iyi stoperi. Lig başlayınca görecez.

Forum da tartışmalar olur ben dozunu kaçırmam merak etme :) Gökhan Zan'ı son maçta gördüysek Servet'i naptık? Senin fikrin benim çok umrumdaydı ama üzüldüm benim fikrimi sallamamana. Servet'in her maçta yaptığı hataları lig boyu burda konuşuruz zaten şimdilik diycek bi şey yok. Olsun bakalım Servet Türkiye'nin en iyi stoperi. Lig başlayınca görecez.

tmm renkdaş lig başlayınca görücez.

Servet fanboylari suçu Balta'nin uzerine atmaya çalisti geçen seneki savunmanin berbatligini taaki aksi ispaat edilene kadar. Simdide kilit istiyorlar cunku baska tutunacaklari dali kalmadi :2aloh1:

bana bak kocum dogru konus senin karsinda cocuk yok yegen.

senin yasinda oglum var biraz saygili ol.

senin gibileri yüzünden adam gibi tartsilmiyor burda !

İkili tartışmaya girmeden, konu dışına çıkmadan devam lütfen.

Bir daha uyarı olmayacak bu son bilginize...

1.jpg

Carroll her yüksek topta vurdu.Real Madrid maçında göreceğiz gerçek Gökhan ve Servet'i.

Geri
Üst Alt