#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Fatih Terim oynatır oynatmaz,iyidir kötüdür artık herşeyi geçtim,benim fikirlerime olan tahammülsüzlüğü anlayamıyorum ben.Ha pardon forum kuralları.

rahat bırakın yiğidim, euro 2008'de kim durdu ronaldo'yu :(

Biz Servet'in sümügü olamayiz, adam reis..

[video=youtube;2TAK9-bKOeM]https://www.youtube.com/watch?v=2TAK9-bKOeM[/video]

Serveeeet, Serveeeet.

Oha diyorum sadece,Çağlar'ın mesaj editlenmiş,gerekçe "senle alakası olmayan bir durum,abartıyorsun".22 Ağustos'ta internete sansür gelecek napıcaz yeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa diye ağlayan olursa ağzına terlike vururum.

çocuğumun adını ''yuroikibinsekiz servet'' koyabilirim. saygılar.

Oha diyorum sadece,Çağlar'ın mesaj editlenmiş,gerekçe "senle alakası olmayan bir durum,abartıyorsun".22 Ağustos'ta internete sansür gelecek napıcaz yeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa diye ağlayan olursa ağzına terlike vururum.

seninle alakalı bir durum değil editlenebilir. niye karışıyorsun ki? bu arada duyum var mı xD

Olay artık Servet'ten çıkmıştır,bahsettiğimiz şey başka,bunu yine başka yerinden anlayıp "konuyla alakasız mesaj attınız düzenlendi" diye özel mesaj görürsem yukarda halıya salarım gülmekten,üç gün toparlanamam.

Servetten iyi türk kimi alacaksınız? Servetten iyi 2 stoper var türk olarak bana göre ama 2sininde futbol hayatı bitti bitiyor.Eren Güngör ve Ersan Gülüm.

Serdar Aziz bu takımı kaldıramaz, önemli maçlarda gördük eli ayağına dolaştı.

Sol bek lazım sol bek..

Servetten iyi türk kimi alacaksınız? Servetten iyi 2 stoper var türk olarak bana göre ama 2sininde futbol hayatı bitti bitiyor.Eren Güngör ve Ersan Gülüm.

Serdar Aziz bu takımı kaldıramaz, önemli maçlarda gördük eli ayağına dolaştı.

Sol bek lazım sol bek..

Servetten iyi ''TÜRK'' yoksa ölelim, ülke olarak kendi üstümüze atom bombası atalım. Ben çıksam daha iyi oynarım. Getirelim Ali Eren bile stoperde daha iyi oynar Servetten.

Söylemeden geçemeyeceğim hayatımda senin kadar boş yorum yazan bi insan görmedim.

[video=youtube;L-60a6PSBmE]https://www.youtube.com/watch?v=L-60a6PSBmE&feature=related[/video]

Servetten iyi ''TÜRK'' yoksa ölelim, ülke olarak kendi üstümüze atom bombası atalım. Ben çıksam daha iyi oynarım. Getirelim Ali Eren bile stoperde daha iyi oynar Servetten.

Söylemeden geçemeyeceğim hayatımda senin kadar boş yorum yazan bi insan görmedim.

Görüyoruz kim daha boş yorumlar yazıyor. :)

Geri
Üst Alt