#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Herkes gider bi'bu kalır. Üstüne kaptan olur. 17.10.2010 Galatasaray-Ankaragücü maçından beri sevmiyorum seni koca oğlan!

Gitmesini en çok istediğim adam.Sayesinde Muslera ilk maçında 30. saniyede gol yedi.

Bu yaz 2012 turnuvasından sonra da 2008 diyen tipler çıkar mı acaba?

Servet'le olacak bir iş değil bu mesele. Aşırı hantal, cüssesine rağmen kafa toplarında da yetersiz. Bu sene sadece ligde alt ve orta sıra takımlara karşı idare edebilir, ama kalburüstü takımlara karşı yakacak takımı hep.

Stoper, sol bek tamamiyle problemli diye bas bas bağırıp duruyoruz. Birileri inş. kulak verir.

servet ve baltanin beraber fotosu varmi avatara koyayim reisler

Maçı izlemedim ama golü gördüm. O ne ya öyle inanılır gibi değil harbiden:o

dun sinir krizi geçirdim bu sumuklunun yuzunden, kardesim biraz da topu oyuna sok, ne bu kaleciye hep geri pasi, allah bu sene bize sabir versin

Kaç sezondur kaç hoca yedi bu adamlar valla helal olsun bu Servet-Balta işbirliğine..Yeter artık İSTEMİYORUZ SİZLERİ !!!!

Galatasaray taraftarı uyanıyor...

:ka21:

Her maçta en az 15 kere çikiyo kornerlerde felan , her topta ona dogru yonetiliyo, tamam boyu uzun, fizik gucu yuksek ama bir insan o kadarmi kotu kafa vurusu yapar be adam ? 1 degil, 2 degil her zaman, topa dalliyo ama dengesiz, biraz beyni olsaydi her iki maçta bir gol çakardi

Orasini geçtim, defansta ne kadar agir ya boyle bir oyuncu gormedim vallah, al bir zenciyi Fransa liginde 20'lik olsa bile, bundan iyi oynar, kimi getirsen bundan iyi oynar zaten

Geri
Üst Alt