#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Maçı Yunan kanalından seyrettim. Servet'in 9.10. falan kaleciye geri pasından sonra Yunan spiker gülme krizine girdi :o

Takım olarak kötüydük.O yüzden sadece Servet'in üzerine gitmek mantıksız.

Türk stoperlerin kalitesizliğini gösteren yüceltilerek kendini bi .. sanan bildiğimiz Shevchenko'nun zamanında hatrı sorduğu kişi. O Servet ile bu Servet arasında fark yok. Hücum oynayan takımlarda asla stoper oynayamaz, çok ağır. Sivasspor'da iyi görünmesi kapalı oynadıkları içindi.

En kötü Türk stoper. Büyük takımlarda oynamış olması ve tecrübeli oluşu sebebiyle milli takım torpillisi. Ediz Bahtiyaroğlu falan bile Servet 'ten çok daha iyidir.

ben servetten daha iyi oynaim bu halimle

hemde teknigim cok iyi

oyu da kurarim geriden

Lugano'yuda ileri cıkar dökülür.

Servet tarzı stoperleri bende sevmiyorum ama elimizde böyle malzemeler varsa 4-3-3 degil 4-2-3-1 oynarsın 2008 deki gibi taparsın

Kendini topla Servet..

En zayıf halka sen ve Hakan 2 adam yüzünden umutlu bakamıyorum geleceğe ya..

Verin oğlum hakkını artık..

takımımızın en iyi stoperi olduğunu real madrid maçında tekrar kanıtlamıştır

Bugün en fazla Baltadan iyi stoper olduğunu kanıtlamıştır.

Bahsettiğimiz adam da Balta,Hakan Balta.

Mynameis Balta and ayuse2clearformen.

Bu tarz dandik oyunları ortaya birşey kanıtlanmış gibi sunacaksak ciddi uçuruma karşı koşuyoruz demektir. Song, Neill falan insan üstü varlıklarmış demek ki.

Song insan üstü de Neill'i s.et

Servet'ten nefret ederim ama dün çıktıktan sonra takım dağıldı. Pozisyon üstüne pozisyon yedik. Çağlar yerine Semih Kaya girmeliydi. Takıma defans şart. Serdar Aziz'in bonservisi ne ise verip, alınmalı.

Lan şey gibi açılmış orta saha hala Servet çıktı bilmem ne oldu falan:o Adamlar deliyodu ortadan. Maçın başında bi gazla falan idare ettik öyle, sonra adamlar fizik olarak ezdi bizi. Servet'te olsa en az o kadar pozisyon verirdik hatta muhtemelen daha fazla.

Birileri seni sevmesede sen o formayı ıslattıkça gözümde on numarasın.Bırak konuşan konuşsun.İt ürür kervan yürür

Geri
Üst Alt