#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Gökhan Zan Servet'i aratmadı ben aramadım vallahi,Servet'in o koşuşunu görmemek huzur veriyor bana.Gökhan yüzünden de sinir krizine girmedim maç izlerken.saygılar.

Servet'in ne oldugunu çok yazdik, 1 ay Myc yedik aman siz sakin bulasmayin.. Takimi kuruttugu gibi, forumu da kurutacak hayirsiz adam.

Servet Zan'dan daha iyidir bence. Çok daha fazla güven veriyor. G.Zan rakip takım atak yaparken top önüne geldiğinde ayakları birbirine dolaşıyor, her an bi hata yapacak gibi. Servet en azından daha dik duruyor. Ayrıca Zan'dan çok daha güçlü.

Servet'in defansta güven verdiği bi dünyada yaşıyoruz, vay anasını

8 veriyorlardı renklidas 8 koskoca 8 lan dünya futbol tarihinin en büyük kazığının altına imza atıcaktık voalla

2008 de bu adamın hastasıydık yalnız ha,herkes itiraf etsin.futbol bu dün yok işte ... :( :(

Servet i bende eleştiriyorum ama yok işte daha iyisi şuan için mecbur destek çıkacağız...

Eger Servet Türkiye'nin en iyi stoperi ise biz bosuna basari bekliyoruz. bitti artik böyle savunma oyunculari kalmadi dünyada. geriden oyunu kuramayan, top süremeyen defanslari artik 2. lige bile almiyorlar. biz hala yok fizik güc yok hava topu diyoruz. futbol lan bu, güres degil.

Eger Servet Türkiye'nin en iyi stoperi ise biz bosuna basari bekliyoruz. bitti artik böyle savunma oyunculari kalmadi dünyada. geriden oyunu kuramayan, top süremeyen defanslari artik 2. lige bile almiyorlar. biz hala yok fizik güc yok hava topu diyoruz. futbol lan bu, güres degil.
Ki o özelliği de yok :asd:

Servet'in hava topu iyi diyenler var hala, açın izleyin kendinden 20 cm kısa adamlara nasıl kafa vurdurduğunu görün. Şansa 1-2 kez kafa golü atmayla olmuyor bu işler.

Semih Kaya-Ceyhun Gülselam 2'lisini oynat be hoca.Servet-Zan 2'lisinden midem bulandı artık.

Ömer Toprak'ın Türk Milli takımını seçmesiyle milli takımdaki yerini de fiilen kaybeden oyuncudur. Servet "kabus" devri kapanıyor sonunda.

Geri
Üst Alt