#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

70 milyon + Avrupa'daki Türklerin arasından çıkan en iyi iki stoperden biri servet ise ben japon olmak istiyorum.

Ya o ilk gol neydi arkadaş ya, zaten Servet kendiliğinden yedi çalımı adamın bişey yapmasına gerek kalmadı:o

Herşey o kadar açık ve net ki. Bu adam bildiğin pazar ligi topçusu. Doğruya doğru yani. Evelip gevelemeyelim lafı. Şu hataları bir genç oyuncunun yaptığını düşünsenize.

2 tıkla ya 2 tıkla 2 adam gecirdi:D Seva rezaletinden sonra en buyuk rezaleti niceleri varda onlara gerek yok örn metalist

Gomez bile şaşırdı arkadaş.

Gomez ; Was machst du Servet ? dedi.

SORUYORUM

Şu hataLARI Semih Kaya yapsa tepkisi ne olur bir antrenörün?

Çalım ayrı bir hata, ilk golde Sadece Gomez varken yine kaleye doğru koşması yüzünden kendisi ofsaytı bozdu. Gomez'e yapışmak yerine direk kaleye gitti, bizim de işimiz zor.

asil en guzeli mac sonu ceza sahasinda 5 metreden gelen topu ayni adama geri atmasiydi:)

Bu adam Euro2008 de çok iyiydi yahu ne oldu bu adama?

Vallahi ölümü görüp, sıtmaya razı oldum. Gökhan Zan sakat oynasın, hatta sargılar içinde oynasın ama Servet oynamasın.

Abi futboldan bu kadar bi haber bi futbolcu olamaz ya. İddia ediyorum ofsaytı 20 yaşında öğrenmiştir bu adam

rezil bir futbolcu.komik bir defans.

inşallah bizde oynamaz gene de

Yanlız herkes süper oynadı da bi Servet takımı baltaladı sanki..Almanya 123123 tane pozisyon buldu Servetin değil de gökhan veya egemenin çalım yediği pozisyonlar da gol olabilirdi şans meselesi..35 yaşındaki Aureliodan medet umarsan Mehmet Topal/Topuzu oynatmazsan olacağı budur.

euro 2008'de çok iyidi, bir şans daha verelim bence.

Yanlız herkes süper oynadı da bi Servet takımı baltaladı sanki..Almanya 123123 tane pozisyon buldu Servetin değil de gökhan veya egemenin çalım yediği pozisyonlar da gol olabilirdi şans meselesi..35 yaşındaki Aureliodan medet umarsan Mehmet Topal/Topuzu oynatmazsan olacağı budur.

Servet'in verdiği paranın iki katını vereceğim, yeter ki sus. ;)

Sanki bir tek bu maç böyle. Kanser etme adamı. Ben burada 2 senedir ne yazıyorum.

Geri
Üst Alt