#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Baya mülayim bi abiye benziyodu aslinda kendisi.

defolup git bu takımdan senin yüzünden melo giderse seni ALLAH NE bilirse öyle yapsın!!!

Bazıları takıma daha az faydası olan Rierayı yerden yere vuruyor neden kavga çıkarmış diye...Olayı aslını bilmeden performansa göre kanaat getirenler var malesef

ne diyon oglum kavga yaşanırken orda mıydın ? peşin yükümlü davranma

yok abi ben riera suclu oldugu icin söylemiyorum. bu herifin diger oyuncularlada kavgaları varmış ırmak kazuk söylemişti dün. eger melo gideceksede bu bavulunu hazırlasın gitsin.

Riera banko, Melo istenmeyen adam olsaydı Riera'ya edilen sözlerin tamamı Melo'ya edilirdi.

Durun bi abi. Adam belki suçsuz.

yok abi ben riera suclu oldugu icin söylemiyorum. bu herifin diger oyuncularlada kavgaları varmış ırmak kazuk söylemişti dün. eger melo gideceksede bu bavulunu hazırlasın gitsin.

gitme falan olmaz zaten . kesin bilgidir

şuana kadar hiç yanılmadım . içiniz ferah olsun

Melek gibi adam melek gibi..

Kim suçluysa cezasını çeksin. Yok Rierra oynamıyomuşta ondan dolayı o suçludur gibi peşin yargı vermek yanlış olur. Geçmiş seneleri unutmayalım Bir kaç adamı korumak için(Lincoln,Arda vs.) takım ne hallere düşmüştü. Takımın bütünlüğünü kim bozuyors, ne kadar büyük futbolcu olursa olsun gider. Hiç kimse Galatasaraydan büyük değil. Fatih hoca en iyi karar verir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Arkadaş sen(Riera) yerden göğe kadar haklı da olsan sene başından beri umursamaz tavırların,ben parama bakarım ifadeli suratın bütünlük,birlik ve beraberliğe uyum sağlamayışın hayatının en berbat futbolu burada oynaman sebebiyle taraftar gözünde asla haklı olamayacaksın hele ki kalkıp takımın en üst düzey futbolcusuyla kavga edeceskin taraftarın sevdiği bu oyuncu senin yüzünden takımdan falan gönderilecek senin artık o formayı giymen mucize olur.Haklısın ya da haksızsın.Hem top oynama hem de takım içinde kavga çıkart.Şu da bir erçek ki bir yerde bir kavga çıktıysa o kavgayı iki taraf birlikte çıkartmıştır.Sevdirmedin kendini Riera ve sevdirmek için de hiçbirşey yapmadın hem de sözleşmeli futbolcumuz olduğun halde.Sezon sonu basıp gidersin inşallah...

"Riera bir işe yaramıyor, o yüzden suçludur" mantalitesi güdenlerin, "ahlak yerine para tercihimdir" diyen Yıldırım Demirören'den farkları yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt