#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Daha ilk maçından eleştirmek de iyiymiş.

Daha erken bekleyin biraz.

Ebouede bunun kadar katki yapsa iyi olur.. yabancilarimiz iyiye yakin.. ama malesef turk futbolcularmizin kalitesi yerlerde surunuyor.. 2 futbolcu haric.. bence Ebouenin oynadigi yerde yekta.. saga Ebouye al.. Sabri sagbekte iyidir.. kazimi keseceksin o kadar..

Sıkıntı şu ki Arda'nın yerine alınmış bir oyuncu. Beklentiler bu yönde olacak ama zaten farklı bir futbolcular. Bir Arda asla değil ama Türkiye standartlarında etkili olabilecek bir kanat oyuncusu diye düşünüyorum. Bence faydalanırız.

Zamanla daha iyi olacak.Adamda bariz kalite var.

İlk maç itibariyle eh işte dedirten bi performansı vardı.Zaman gösterecek.

Daha ilk maçından eleştirmek de iyiymiş.

Daha erken bekleyin biraz.

Neyini eleştiriyorlar onu anlamadım ??

Açık bir şekilde kumaşının kaliteli olduğunu gösterdi hal, hareket ve oynadığı futbolla evet katkı saglamamış olabilir ama kumaşının kaliteli olduğunu gösterecek kadar oynadı ilerleyen günlerde daha çok katkılı olacaktır.

sizde, sol kanata ronaldoyu koysak begenmiceksiniz ne bu memnuniyetsizlik , adam ilk maçında gayet iyi daha 4-5 antrenmana çıkmış takımla, biraz insaf yahu

60. dakikadan sonra sanki fizik olarak düştü oyundan...

ama raket gibi bir sol ayağı var...

Bu adam en az 3 maçı tek başına alır buraya yazıyorum.Elemander de keza öyle.

Serbest vuruşları riera ve elemander yapmalı.

Adam en son transfer olan yabancı oyuncu haliyle adaptasyon sorunu olabilir antreman kaçırdı biraz genel olarak iyi aslında serbest vuruşuda güzeldi neden olmasın

Takımda kritik bölgede adam geçebilen nadir oyuncu, oynatmak dışında başka seçenek yok. İleride Sercan-Elmander, Baros-Sercan çift forvet oynanırsa ciddi asist sayısına ulaşabilir bu sezon.

Bir Kewell olamaz tabi.Ah sakat olmayayaydı da gitmeseydi keşke Haryy'miz !

Adam ben sol açığım diyor resmen.Yaratıcı bi oyuncumuz olsaydı çok daha faydalı olabilirdi.

İlk maçı daha. Daha iyi olucağına şüphe yok. ayrıca Rieramı kewellmı deseler kesinlikle riera. Adam her rakip atakta defansa yardıma geldi. ceza sahası içinde kademeye girip topu kornere bile attı. böyle bi kanadımızın olması çok iyi

Çalışkan, belirli yetenekleri olan, ne bekleyip ne beklemeyeceğimizi bileceğimiz iyi bir oyuncu gibi geliyor bana. :) Ben beğendim.

Bende yaptiklarini begendim. Fizigini iyi kullaniyor. top da kaptirmiyor. Topun üstünden bacagini attirip pozisyona cok giriyor, cok da gol atacak öyle :) Yavas yavas daha iyi olacak. Her orta sahadan Hagi beklentisi oldugu gibi, Riera´dan da Arda´lik yapmasini beklemezsek yararli olur. Farkli tipte oyuncular

Ilk maci olmasina ragmen iyi oynadi bana göre. Devami gelir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt