#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Gitmesi kendisi için iyi olacaktır, Seneye bu performas olursa hiç işimize yaramaz.

seviyorum ediyorum ama yük takıma

Albert Riera ‏ @RIERA11

Este es el mejor equipo de Turquia, claro? This is the best team in Turkey, clear? Congrats to ALL GALATASARAY FAMILY

AsxXfJsCEAEx4Qj.jpg

Yedigin dayak kotu oldu, 0 katkin var ama o dayak yuzunden aciyorum iste sana postalanmani bisekilde nankorluk olarak gelior ne yalan soyleyim

0 katkısı yok. 2-0 geriden geldiğimiz Samsun maçında kendini zorlayarak Selçuk'a asist yaptı ve durum 2-2 oldu. O gol daha geç gelse belki puan kaybederdik.

@2:50

Galatasaray- Samsunspor 4-2 süper lig Maçı Özet Görüntüsü - YouTube

Beklentileri karşılayamadın ama sen de parçalıyı giydin bi kere. Kariyerinde ve hayatının geri kalan kısmında başarılar.

Arkadaşlar allahınızı severseniz maçı tekrarını izleyin ve dün Riera'nın nasıl oynadığına bakın. Adam 4 kişinin arasında gayet sakin sakin paslar çıkartıyor top kaybetmiyor ve maça çok hırslı başlaya Dia'yı sindiren adam oluyor. E.Çolak olsaydı Dia felç ederdi o kanadı. Ben dün çok beğendim. En iyi maçını oynadı.

Yararlı olmasa da sevdim. Şampiyon olmasak da küfür etmeyecektim arkasından. Yolun açık olsun.

aldığı para verilen para fazla he beleşe gelseydi dursun yabancı rotasyonda açıkta diye ama neyse bize söz düşmez fatih hocanın bileceği iş

bu adma dün neden sahadaydı anlamadım. emre çolak olsaydı çok farklı olurdu. neyse inşallah gider.

Ne üzüleceğim Riera'ya.

Yüklü bir para kazanarak şampiyon oldu.

O bana üzülsün.

Aldığın paranın hakkını vermedin Riera.

Sakın ''kulüpten ayrılmayacağım,tazminatımı isterim'' gibi cümleler kullanırsan çok büyük ayıp edersin.

karar degiştirdim gitme fiyatını ucuzlat kal:sad007:

Adamın sahaya çıkışı süperdi yahu ahaha :asd: Gerçekten maaşında indirimi falan kabul ederse kalsın ya :o

tamam iyi hoş çoçuksunda bişey oynamıyosun kardeşim bide bunun sözleşmesi hersene maaşı artıyor 200 bin euro.. :)

Seneye CL felan diyor Twitterdan..Kalacak gibi..Kalacaksan yıllık ücretinde indirim yaptırırsın inşAllah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt