#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

bir sene daha tahammül edemem bu adama. tutmayacağı belli. gitmeli

patlayacagını ve patlatacagını ikimizde biliyoruz albert

ben Rieranin seneye patlama yapmasını bekliyorum. Kaliteli bir oyuncu, en buyuk sorunu yavaş kalması bence de. Aslında çok yavaş da değil ama oynadığı pozisyon çok hızlı ve kıvrak olmasını gerektiriyor. Gene de kalırsa gecen seneden çok katkı bekliyorum.

ben Rieranin seneye patlama yapmasını bekliyorum. Kaliteli bir oyuncu, en buyuk sorunu yavaş kalması bence de. Aslında çok yavaş da değil ama oynadığı pozisyon çok hızlı ve kıvrak olmasını gerektiriyor. Gene de kalırsa gecen seneden çok katkı bekliyorum.

Biz Rieracılar olarak Rieramıza güveniyok. Olacak bu iş olacak.

Riera'nın geçen sene sahada yaptığını halı sahada iyi oynayabilen herkes yapardı. Yaptığı sadece topla al gülüm ver gülümcülük. Orta açmak için doğru düzgün çabası bile olmadı.

[video=youtube;YAnoYM-oxD8]https://www.youtube.com/watch?v=YAnoYM-oxD8[/video]

Maaşı iyi diye gitmek istemiyormuş. Melo'yu salalım üstüne de korkudan kaçıp gitsin :)

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Oruç Tutmayan Sınırdışı Edilsin mi? Riera? Vay *mk aklım karışmadı değil.

:asd:

Melo alınmadı ve bu adam hala takımda. Takımın en kötü ve en verimsiz oyuncusu yıllık 3M€ kazanıyor. Bu adam takımdan bir şekilde gitmesse... Düşünmesi bile beni çıldırtmaya yetiyor :mad:

Melo alınmadı ve bu adam hala takımda. Takımın en kötü ve en verimsiz oyuncusu yıllık 3M€ kazanıyor. Bu adam takımdan bir şekilde gitmesse... Düşünmesi bile beni çıldırtmaya yetiyor :mad:

Adam senede 3 milyon € kazanıyor gitmek istemez tabi ayrıca talibi yoksa adamı nasıl göndereceksin az mantıklı yorumlar yapın.

Adam senede 3 milyon € kazanıyor gitmek istemez tabi ayrıca talibi yoksa adamı nasıl göndereceksin az mantıklı yorumlar yapın.

Ne mantığından bahsediyon yönetim baskıyı azaltmak için ne yapıp edip bu adamla yolları ayırmak zorunda. Melo bu adamın 2 katı para kazansa haklı değilmi? Ve bu adam takımın en çok kazananı. Melo kavga etti diye istenmiyor felan deniyorsa Melo ile kavga eden Riera! Bu adamı gönderirlerse içimdeki ateş azıcık olsun söner.

Ne mantığından bahsediyon yönetim baskıyı azaltmak için ne yapıp edip bu adamla yolları ayırmak zorunda. Melo bu adamın 2 katı para kazansa haklı değilmi? Ve bu adam takımın en çok kazananı. Melo kavga etti diye istenmiyor felan deniyorsa Melo ile kavga eden Riera! Bu adamı gönderirlerse içimdeki ateş azıcık olsun söner.

Adamın bir kontratı var ve talibi yok adamı nasıl gönderecez ?

Melo alınmazsa , Riera'da takım da kalırsa.

Riera'yı bombalarım.

Adamın bir kontratı var ve talibi yok adamı nasıl gönderecez ?

Tüm alacaklarını verip feshedeceksin sözleşmeyi nasıl olsa 3.5M € yiyecek kalcağı 1 senede takımdan. Yine gönderemiyosan göndermekten beter edeceksin takımla antrenmanlara çıkarmıcaksın maç kadrolarına almıcaksın. Bir dahaki kamp yapacağımız yere Riera'yı götürülmeyerek başlamalı herşey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt