#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Terim bence Riera'nın kadroda kalmasını istedi yoksa çoktan gönderilmişti bu.

Tabii ki istemiştir. Adamın tek eksiği hız, adam eksiltme. Yoksa pas tekniği oldukça iyi.

Ynt: #11 Albert Riera

Gecen seneki gibi oynarsa bi dayagi daha hakeder.Benim anlamadigim riera gibi bir adama neden yillik 3 mn euro garanti verdigimiz asiri fazla ve populer biri degil liverpooldanda almadik sonucta.

Bu sezon oynarsa daha iyi bir Riera en azından geçen sezonkinden daha iyi bir Riera göreceğimizi hissediyorum umarım yanılmam.

Riera'nın ''bu takım zaten şampiyon olur diye fazla kasmadım'' sözü aklıma geldikçe ev hala da kadroda gördükçe deliriyorum arkadaş.

Sen kim ya ? kim ? kim ? kim ? kim ? kim ?

Melo, Riera'ya vurduğun her darbeye kurban oluyum. :ka21:

Beleşe satsak bile 3 milyon euro kâr ederiz. Bu yıl oynadı oynadı artık.

Riera'nın ''bu takım zaten şampiyon olur diye fazla kasmadım'' sözü aklıma geldikçe ev hala da kadroda gördükçe deliriyorum arkadaş.

Sen kim ya ? kim ? kim ? kim ? kim ? kim ?

Melo, Riera'ya vurduğun her darbeye kurban oluyum. :ka21:

Öyle mi demiş? Nerde yazıyor? İnanmam. Link lütfen.

Vurdumduymaz. Gözünün yasina bakmadan gönderilmeli bence.

kendisi reis bi topçudur

gereğinden fazla para alıyor eyvallah [o ayrı konu]

ama adam eksiltmiyor falan saçma sapan yorumlar yapmayın pls

Aldığı 3M EURO denilerek yedek klübesine girebiliyor. Tek nedeninin bu olduğuna inanıyorum. Bu adamı ekranda görmek cidden midemi bulandırıyor keyfimi kaçırıyor.

Rierayı severim. Veli'nin dediği gibi parası biraz abartı lakin #10 diyemesek bile raad #9 numara var.

Rierayı severim. Veli'nin dediği gibi parası biraz abartı lakin #10 diyemesek bile raad #9 numara var.

Lan bi git Hayri Fanboyz sizi. O da sezon başı yardırıyordu RIERA YEAAA diye, bir maç oynadı reis yaptı adamı.

Açık ve net durum şudur ki Riera'nın tabiri caizse bir b.ka yaradığı yok ve olmayacak da.

NOKTA

Lan bi git Hayri Fanboyz sizi. O da sezon başı yardırıyordu RIERA YEAAA diye, bir maç oynadı reis yaptı adamı.

Açık ve net durum şudur ki Riera'nın tabiri caizse bir b.ka yaradığı yok ve olmayacak da.

NOKTA

Nevizade de verdim cevabı.

3 yıl daha bizde Riera :o

4 yıllık sözleşme imzalamıştı 3 yılı kaldı. 3 yıl daha istesenizde istemesenizde kalıcam diyor. Yıllık 3M € kazanan oyuncu sıfatıyla bu adam kadromuzda yer alıyor hergün. Melo'dan fazla kazanıyor. Yiyorsa alacaklarımı ödeyin gönderin beni euheuheh diyor hergün. Galatasaray yönetimi tarihinde hiç bu kadar çaresiz kalmamıştı herhalde. NEFRET :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt