#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Diğer oyuncular için yorum yapmıyorum seviyesi düşük bir maçtı. Riera hücumu düşündüğünü gösterdi Balta'nın 10 kere geri döneceği yerde ileriye oynadı. Kaç kez ileride boşken pas verilmedi Hakan'dan sonra unutmuş herkes ordan bindiren birini özellikle Emre Çolak pas atmadı doğru düzgün.

Fatih hoca'dan Riera'ya tokat gibi cevap haberini okuduktan sonra ilk 11'de başlayacağına emin oldum. :D

Fena değildi. Gayet istekli göründü. Hatasını görmedim.

bu maçta sola kimi koyarsan koy dört dörtlük oynardı gelecek maçlarda oynarsa öyle konuşalım

renktaşlar bazılarınız H.Balta' dan iyi demişsiniz de ben doğru dürüst hayırlı bir hareketini görmedim. akhisar gibi bir takıma bile açtıgı ortalar Allah'a emanetti. ki bu adam orta saha sol kanat orjinli bu kadar saçma orta acılmaz.

Gerçekten kadife gibi sol ayağı var ancak çok maliyetli işte bu yüzden elden çıkartılmalı..

Geldiğinden beri en iyi-yararlı oyununu oynadı,sol bekte beğendim ama yabancı kontenjanı nedeniyle oynayamaz gibi ama Türk olsa Hakan mı-Riera mı dersen şu performansıyla Riera derim.

Fena degildi diyenlere soruyorum, bu macta Sabri bile sol bek oynasa ''iyi'' oynamazmiydi? Riera bu mac icin yorum yapmayin allah askina, iyi kötü.

Hep söylüyorum. Riera saglam bir bek olabilir. CL´de sahsen ben Riera´yi oynatirdim. Tabi Terim güvenir mi onu bilmem. Ben güvenirim.

Cok begeniyorum sol bek performansini. Kayserispor macinda da hayran kalmistim, bugün de cok begendim.

Herseyiyle cok yakisiyor o pozisyona

Geçen sene sol açıkta oynadığı futbolun aynısını yoktu.Pazara gitmeye de meğilli bir futbolcu.Nitekim 2 tane saçma pozisyonda kayarak müdahale etmeye çalıştı.Çok saçma hamlelerdi.Amatör futbolcunun yapmayacağı hamleydi.

Geçen sene sol açıkta oynadığı futbolun aynısını yoktu.Pazara gitmeye de meğilli bir futbolcu.Nitekim 2 tane saçma pozisyonda kayarak müdahale etmeye çalıştı.Çok saçma hamlelerdi.Amatör futbolcunun yapmayacağı hamleydi.

Bi sen değil tabi. :) Öğretiver reis bazı şeyleri Riera'ya..

Hakan'dan kötü olamaz her türlü. Riera oynamaya devam etsin.

kayserispor maçındada gayet iyiydi bence.Ben beğeniyorum sol bekte

Yakarsa Riera yaksın bir seferde

rieradan bek falan olmaz. hocada olmayacağını biliyor ama 3milyon€ alan kullanışsız bi oyuncudan, iyi kötü bi verim almaya çalışıyor. yapacak bişey yok.

rieradan bek falan olmaz. hocada olmayacağını biliyor ama 3milyon€ alan kullanışsız bi oyuncudan, iyi kötü bi verim almaya çalışıyor. yapacak bişey yok.

Renkdaş aslında Riera'nın savunmada fazla yapabileceği birşey yok. Ama dikkatini çekmişse bu maç hücuma nazaran savunmada birşeyler yapmaya çalıştı. Ben burada oynayabilirim mesajı verdi hocaya.. Ama aslında ondan istediğimiz hücum. Eboue gibi bindirmesi. Ki bugün Emre Çolak saçmalamak yerine içeriye koşu yapan Riera'ya pasını bıraksa atacak golünü. Bizim ondan istediğimiz de bu zaten. Savunmada çok iş yapmasa da olur.

Bunu yazmaya girmiştim acıklamalarından yüz ifadesinden girdi bir kere semsiye bari zevk almaya bakalım oldugunu anlıyosun zaten

bi de forumda bek oyuncuları nedense hep hücumsal katkılarıyla iyi yada kötü olarak değerlendiriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt