#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

sağ taraftaki kornerleri ve serbest vuruşları riera'nın kullanması taraftarıyım emre'den çok daha iyi orta yaptığı kesin :o

Savunması Balta ile aynı zaten. Hücumda çok daha iyi yamuk yumuk atılan paslar içinde yerden net dikine paslar veriyor biraz olsun düzeltiyor pas oyununu.

tek bir şey söylicem; seni bu oyuncularla oynatmaya mahkum edenler utansın FATİH HOCAM...

Tabi canım 30 milyon euro transfer bütçesi koyan yönetimi 2 kötü skorda yerin dibine sokan taraftar profilini dinlemek gerek..

pardon 30 milyon mu kimi aldılar.amrabat 8. dany 3 cris 1 hamit 3.5 melo kiralık 1.5 umut kiralık 500 bin burak 5 milyon.ayrıca yönetimin belirlediği bütçe yönetimi bağlar. hocayı değil.değil 30, 300 milyon belirlesen ne yazar sen hocanın söylediği adamları al.alamıyorsan ona yakın oyuncular al.eğer sen hocanın istediklerini almazsan sorumululuğu üstüne alırsın.

Hakan defansta 0 ofansta 0, Riera defansta 0 ofansta 0,5.

Hoca Çağlar'dan bir şey çıkmayacağını düşünüyorsa iyi-kötü Riera ile devam etmeli.

Ben Riera'nın daha iyi olacağına inanıyorum. Yıllardır sol açıkta forma giyen birinin biranda sol bek olmasını bekleyemeyiz.

pardon 30 milyon mu kimi aldılar.amrabat 8. dany 3 cris 1 hamit 3.5 melo kiralık 1.5 umut kiralık 500 bin burak 5 milyon.ayrıca yönetimin belirlediği bütçe yönetimi bağlar. hocayı değil.değil 30, 300 milyon belirlesen ne yazar sen hocanın söylediği adamları al.alamıyorsan ona yakın oyuncular al.eğer sen hocanın istediklerini almazsan sorumululuğu üstüne alırsın.

23 milyon harcandı bonservise, bu da gayet iyi bi rakam.

En basit örnek hocanın inadı yüzünden Amrabat 'a 8 m vereceğimize, bjk nin transferin son günü 3 m ye alıcağı Nene 'yi alsaydık, çok daha farklı olurdu bazı şeyler..

Ayrıca bu sene demba ba yı da, geçtiğimiz sene r10 uda veto eden hocanın kendisi, yönetim değil...

En basit örnek hocanın inadı yüzünden Amrabat 'a 8 m vereceğimize, bjk nin transferin son günü 3 m ye alıcağı Nene 'yi alsaydık, çok daha farklı olurdu bazı şeyler..

Ayrıca bu sene demba ba yı da, geçtiğimiz sene r10 uda veto eden hocanın kendisi, yönetim değil...

Şimdi hovaya mı döndü bütün oklar bravo.

Şimdi hovaya mı döndü bütün oklar bravo.

Şuanki gidişattan sorumlu %50 hoca %49 oyuncular ise %1 'de yönetimdir..

Ki hocanın maç sonu açıklamalarına bakarsak hatalarından hiç ders almamış gibi ve böyle gidersede hocanın başarısızlıktaki yüzdesi daha yükselir...

Tutan yok Riera'yı 2 senedir,yapsında görelim artık.

kursatlik yapmayin sol bekte riera bas agritir en azindan baltanin savunmaci oldugunu bazi anlarda sezebiliyoruz +

Beklediğimden iyi oynuyo ama bence de artık Hakan Balta'ya dönmemiz lazım. Hem de yabancı kontenjanı için.

ben baltanin savunmaci oldugunu 3 senedir sezemiyorum

rieranin hic bir kafa topunu rakibe vermemesi bile baltadan iyi savunma yapmasi icin yeterli

rakibe atilan balta taclarini saymiyorum bile

hucumda ise riera baltayla odun bile kesmez

son yediğimiz golde arkadan izliyordu, kademeye girse belkide yemeyecektik. gerçi diğerlerine ne demeli o da ayrı bir konu

Hakan Balta daha iyi, lakin bize stoper bek lazım. Eboue de Riera da bindiriyor bomboş kalıyor arka. Zaten pozisyon alma ve kademe bilgisi Balta'nın bariz daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt