#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Dün geldiğinden beri en iyi oyununu çıkardı, çok sağlam oynadı. :yenieek:

Lord of the left wingers.

St. Albert

Pas verecek kimse bulamadığı zamanlarda sorumluluk alarak topu boş alana taşıması dikkatimi çekti. Geri pası yapmaktansa böyle bir çözümü denedi zaman zaman.Güzel de oldu.

Maçın adamıydı.Müthiş bindirmeler yaptı.Kademeleri müthişti. :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Aynen.

Yalnız Emrah reis, bir maç öncesi kadro kurarken sol beke yazdım da az daha dövüyordu beni forum ahalisi.Hemen sildim ben de.:asd:

Valla yazın kampta 2 hazırlık maçında (yayınlanmamıştı maç sonrası yorumlarda okumuştum) solbek denemişti. Bende şunu demiştim "sağ açık olarak leş, yetersiz. Dünya para alıyor. Demek ki FT bek olarak kullanır mıyım diye düşündü" demiştim. İyi düşünmüş. Çünkü hızı bir bek gibi. Ancak tecrübesi ve tekniği bir açık kadar iyi. En azından daha dengeli ortalar ve dribblingler yapıyor. Şut çekebiliyor vs..

Maçın adamıydı.Müthiş bindirmeler yaptı.Kademeleri müthişti. :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Yalnız Eboue'de 3 kez güzel bindirme yaptı. Son bindirmesinde güzel çevirdi ancak bizim takım uyuyordu her zamanki gibi. Ya cidden ofans problemimiz var. Hiç beğenmedim takımı ofansta. Çok eziyorz, geç kalıyoruz saçma pas tercihleri yapıyoruz. Çok amatör davranıyoruz.

Bana her anlamda Ergün Pembe'yi hatırlatıyor.

Almanyadan 1990 larda dayin gelirya Mercedesle ,

Riera'da öyle bisey , Hakan Baltanin yerine o geldi mubarek Mercedes !!

efsane oynadı! takımın tartışmasız en iyisiydi.koçum benim ya...valla izlerken gözlerim doldu.geçen sene yaşadıklarını hakkında söylenenleri hatırlayınca utandım :(

dun muthisti, sezon basinda gønderilmek isteyen adam nasil bøyle oynuyor anlamiyorum.

Ben olsam kuser otururdum, adam calisiyor, cabaliyor, elinden gelenini yapiyor, helal olsun be Riera.

Pas verecek kimse bulamadığı zamanlarda sorumluluk alarak topu boş alana taşıması dikkatimi çekti. Geri pası yapmaktansa böyle bir çözümü denedi zaman zaman.Güzel de oldu.

Aynen benimde en çok dikkatimi çeken yönü bu ve ilk defa bu maçtada yapmıyor bunu ... Gerçekten mükemmel oynadı boş yere Hakan'ı çekiyomuşuz ...

Kesinlikle 11 e düzenli yazılması gereken bir oyuncu artık. Yalnız lig maçlarında yabancı problemi çıkacak malesef. Muslera Eboue Dany Riera Melo oynadığı zaman Elmander veya Amrabattan birinden vazgeçmemiz gerekiyor.. Hakan'ı izlemektense seve seve bu ikiliden birinin yedek kalmasına razı olurum şahsen.

hani espiri olsun diye söylüyorum yanlış anlamayın ama rieranın canı dayak istiyormuş :D

Ya teknik bek nasıl rahatlatıyor takımı gerçekten.Hangi büyük takıma baksak bekleri teknik adamların,top yapabiliyorlar.Riera'yla beraber zayıf olan sol kanat da düzeldi.Sıkışınca daha iyi top çeviren bir takım olduk

Kesinlikle 11 e düzenli yazılması gereken bir oyuncu artık. Yalnız lig maçlarında yabancı problemi çıkacak malesef. Muslera Eboue Dany Riera Melo oynadığı zaman Elmander veya Amrabattan birinden vazgeçmemiz gerekiyor.. Hakan'ı izlemektense seve seve bu ikiliden birinin yedek kalmasına razı olurum şahsen.

Engin geldi, ozaman Amrabat yedek durur, 70 lerde de Caglar mir girer Riera icin...

Artik biktik bu Hakan Balta dan, adam resmen zombie gibi oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt