#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Fena adam değil, belki daha iyi olacaktır ama şu an itibari ile kendisinden daha fazla hak edenler var formayı.

Yani illa birinde ısrar edeceksek, Sercan'ı oynatalım ısrarla, genç, yerli vs.

Şu anki performansıyla söylenenleri hakediyor. Riera ya inanalardanım. Ama şu formuyla savunacak falan değilim adamı. Sercan daha verimli olur.

Şuanki performansı yetersiz ama iyi bir form tutarsa süper ligin en iyi kanat oyuncusu olur.

Daha öncedende seyretmişliğim olduğundan pek istememiştim alınmasını...Oyun zekası ve görüşü iyi olan bir futbolcu ama bize daha seri-akıcı tarzda bir kanat oyuncusu lazımdı,hele de sağ kanatta da böyle birinin eksikliğini hissederken...

Takım henüz total olarak uyum sürecini tamamlayabilmiş değil,3-4 haftaya daha ihtiyaç olduğunu düşünüyorum...O zamana kadar Riera da fizik durumunu yükseltirse sonrasında faydalı olacaktır...Ama tarz olarak ''Cuk oturmuş'' tadını vermeyecektir,stili itibariyle...Hiçbir zaman çok skorer olabilmiş bir oyuncu da değil,kariyeri boyunca...

Onca mevkide sorun yaşarken yabancı kontenjanı ve altına girilen mali yükle doğru bir yatırım gibi durmuyor,maalesef...

Riera sana güveniyorum. Olympiakos'la yaptığımız hazırlık maçındaki oyununu oynasan herkes peşinde koşar.

Gökhan Töre daha iyi bir oyuncu. Devre arası onu alıp Riera ile yolları ayırabiliriz.

Gökhan Töre daha iyi bir oyuncu. Devre arası onu alıp Riera ile yolları ayırabiliriz.

maliyeti fazla oldu kime vereceğiz şemsiye açılmaz olayı oldu bu hem iş görür rierada gökhan töreyi 10 m de olsa almalıyız rierayı göndermemize gerek yok

Şimdi eleştirmeye çekiniyorum. Çünkü şu an eliştirmek kolay. Transfer haberleri çıktığında güzel şeyler yazmıştım konusuna. Neyse. Töre cidden büyük yetenek çevremde öven çoktu ama ilk milli maçından sonra takip etmeye başladım. Büyük potansiyel. Çok göz önünde değilken alırsak kimse bu başlığa uğramaz.

Gökhan töre arda turan'sa Albert Riera Maradonadır O kadar;)

Adamla 4 yıllık anlaşma var ve bence yaptığımız en iyi 2. transferdir kendisi

1- Fernando Muslera

2- Albert Riera

3- Tomas Ujfalusi

4- Selçuk İnan

5- Felipe Melo

eleştirmek için çok erken. düşünceleriniz ani değişebilyo .henüz erken.

bu miili mac arası iyi gelecektir ona

gidenin arkasından arda vaaah diye ağlanmaz :( elimizdeki oyuncular değerli adamlar, istisnalar dışında. riera da teknik ve stili farklı bir oyuncu. hemen yeni gelin gibi linç etmeyin.

Çok komiksiniz sizin gibiler sayesinde ilerleyen haftalarda malzeme çıkacak bu konu altında :lol:

Sen yenisin galiba. Transfer olduğu zaman ekstra şeyler beklemeyelim bu adam beni Liverpool'da çıldırttı diye çok yazdım çünkü. Sıradan bir takım oyuncusu. Ama bize bu tarz bir adam yerine dikine oynayıp tehlike yaratan bir adam lazım. He solda Riera olur da sağa bu tarz bir adam alınır o zaman tamam derim. Ama Riera'ya bel bağlayıp sezona başlamak sağda üretken bir oyuncun yoksa elini ayağını kilitler. Gol açısından pasif ve forvete bağımlı olursun.

gökhan töre hem türk hem genç hem yıllık fazla para almazdı keşke riera yerine onu alabilseydik sene başında ama geçti

o tren geçti artik, gokhan toreyi tiktim sene alamayiz, adam genç ve inanilmaz yetenekli,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt