#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Cok seviyorum Riera yi, cok sakin oynuyor ve akilli oynyuor. Ama yinede seneye gider, ve baska orjinal bek gelmelidir, Riera nin defansi pek kuvettli degil, üstüne hizli da degil, ve 3 milyon para aliyor

Riera yı beğenmeyen taş olur ya...Allah aşkına attığı pasları yaptığı müdahaleleri demi görmüyonuz be kardeşim?

bu maç mükemmele yakın oynadı... ben soldan Rieranın ordan Farfan çok gelir Bastosun ordan fazla gelemezler Hamit ve Eboue sağlam diye düşünürken.. tam tersi Rieranın orasını o kadar kullanamadılar. ama hala oraya gerçek bir sol bek lazım

10m verip alacağın her hangi bir solbek dün Riera'dan daha iyi oynayamazdı. Makul bir ücret karşılığında kontratı yenilenmeli.

3.golden sonra ki sevincinin videosunu koyabilecek arkadaş olursa müteşekkir kalırız:) özetlerde falan da göremedim hiç.

Sol bek oyuncusu olmamasına rağmen aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor.Dün tek kalmasaydı bazı pozisyonlarda daha iyi yorumlar da gelirdi.Ancak Amrabat girdikten sonra ordan pozisyon gelmedi.

Buradaki çoğu insan gibi sezon başında gönderilmesini en çok isteyenlerdendim. Adam çok güzel utandırdı bizleri :) gerçekten tam bir profesyonel kendisi. Zamanında ispanya milli takımının sol açık mevkisinin bankosuyken şimdi sol bek oldu bize helal valla bunu başarmak çok güçtür.

Çok istekli mücadele etti dün..2 kez olmayacak topa kaydı 2.'sinde gol attık...İşte bu azim ve istek olunca çok iyi oynuyor... Seneye belki başka sol bek alacağız alacağız ama helal olsun Riera...

Bu adam hepimize profesyonellik dersi verdi. Bende dahil sezon başında gitmesi için dua ederken şimdi bu kadar seveceğimizi rüyamda görsem inanmazdım. Sol bekte Ergün etkisi oluşturdu, çok soğuk kanlı, her ne kadar devşirme bek olsada adam elinden gelenin en iyisini yapıyor hızlı bir adam değil malumunuz Fatih Hoca beklerden kanat görevi bekler sürekli gidip gelmelerini ister Allah için bunu da yapıyor gidiyor orta açıyor pozisyon arıyor şut çekiyor geri geliyor yani elinden geleni yapıyor. Bu kadar istenmemesine Melo olayına rağmen gerçekten büyük bir profesyonel olduğunu kanıtladı. Ders niteliğinde bir adamsın sen.

Elinden geleni yapıyor ama asla bir sol bek değil kapasitesi sınırlı. İlk maçta yanından geçen adamı indirerek sarı kart görse dünkü maça çok daha rahat çıkardık.

Bence adam efsane oynuyo ya pozisyon bilgisini biraz daha geliştirirse mükemmel olcak :yenieek:

evet sol bek degil ama dogru söylüyorsunuz ama bu sezon bu pozisyonu bence cok iyi kapti adam :yenieek:

riera > caglar + balta

Takımda aklıyla oynayan bi kaç futbolcundan biridir..Bu adamın futbol zekasına hayranım...İlk yarı muhteşem top oynadı..Wes pek yardıma gelmediği için 2 ye 1 kaldı çoğu pozisyonda onun yerinde kim olsa zorlanırdı..

Iyi niyetinden suphem yok akilli oynadiginida dusunuyorum fakat yeterli degil daha buyuk hedeflerimiz varsa mesele o

Seneye solbeke 8-10 milyon verip Riera gibi veya daha iyi olmasi riskine girmek mi,yoksa Riera'yi takimda tutmak mi? Zor secenekler.

dünkü gibi oynasin

maastan indirim yapsin

bizde emekli olsun:yenieek::yenieek::yenieek:

aslanim

Sneye önde değerlendirebiliriz kendisini zaman zaman ama bek dediğin hızlı, hareketli tempolu olmalı.Seneye sol bek için riera ya güvenemeyiz ama bu zamana kadar oynadığı oyun için tebrik edilmesi lazım, ayağı temiz, teknik ve baskı altında topu olumlu kullanabilen avrupai bir futbolcu kendisi.

takim uyumu adina bundan iyisini bulamayiz artik... yani hakkini vermek lazim. Melo ile kavga etti ayrilmadi, yedek kaldi ayrilmadi direndi calisti calisti ve sol bek olmasa bile sol bek icin tartisilmaz olarak ilk isim olarak yaziliyor..

Tamam sol bek degil, pozisyon almakta baya zorlaniyor heleki ters kanattan top gelince ama korkmadan oynuyor ve ileriye dönük oynuyor... Sol bek alinacaksa ozaman bu sol bek tartisilmaz olmasi lazim yoksa bosuna yabanci kontenjanina yük bindirilmis olur.

BFMrdxBCUAA0gsr.jpg:large

Sv: #11 Albert Riera

Assisti olağanüstü ;)

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

aslan parçası sol bek olmadığı iiçin kademe hatası felan olsada yüreğiyle oynuyor :ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt