#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasat kanatlar bile ezip geçiyorken ben bu adama reis falan demem. Sadece iyi niyetli bir kardeşimiz der geçerim. O da orjinal solbek olmadığı için.

Cevap: #11 Albert Riera

Adam gerçekten çok iyi ya yerine kendini kanıtlamış herkesin eyv diyeceği bir sol bek alınmadığı taktirde yerine gelcek adam Riera'dan iyi olurmu tartışılır ...

Öyle yada böyle adam baltadan 5 gömlek üstün oynuyor sol bekte. Balta denen sigaracı utansın diyecem ama nerde!

Balta Çağlar'ı yolla Riera kalsın sol bek yedeği olarak.

adamda teknik var teknik varda işte gec geldi bize eski hızı yok o espanyoldaki haliyle bizde olsaydı varya off diyorum dünkü performansını cok begenmedim seneye kalıcagını cok zannetmiyorum yabancı mevzusundan dolayı

Dün cok önemli toplar kesti.

Böyle oynamaya devam ederse gitmeyebilir tek eksiği hızı

Önemli toplar kesti ancak seneye bizimle olmaz. Sol bek alinacak, alternatif olarak da 3 milyonluk oyuncu tutulmaz. Sol kanatta da etkisizdi oynadigi zaman.

takimdaki en teknik oyuncularin basina geliyor hata ayagna top yakisan en iyi oyuncugmuz:ayatollah:

Önemli toplar kesti ancak seneye bizimle olmaz. Sol bek alinacak, alternatif olarak da 3 milyonluk oyuncu tutulmaz. Sol kanatta da etkisizdi oynadigi zaman.

simdi yeni bir sol bek almaya kalkissan Bonservise en az 3 Milyon + kendisine en az 2.5 Milyon yillik yani asagi yukari 6 Milyon Euro masraf olur ..Riera kalsa 3Milyona oynar ..takimi biliyor ..hocayi biliyor..klübü az cok seviyor..bence Üst düzey bir sol bek gelmedigi sürece Riera takimda kalmalidir...Kolarov ve Adriano bence bu kategoride degil bunlar gelecegine Riera kalsin daha iyi

Sol bekte gerçekten iyi idare etti, hakkını vermek lazım

Riera nın ne kadar gitmesini istemesemde yabancı statüsü nün düşmesi aldığı ücret ve sol bek eksiğinden dolayı seneye yok gibi aramızda.

En azindan olumlu sekilde hatirlayacagim yabancilardan biri olacak Riera. Azmi ve profesyonelligi herkese örnek olmali.

Adam 30 yasindan sonra sol bek olmaya calisti ve hic itiraz etmedi.

Ama hedeflerimiz büyüdü ve Riera´dan iyisini almaliyiz. 3 Milyon Euro´luk devsirme sol bek de olmaz acikcasi.

Ispanya´dan mutlaka teklif alacaktir. Bonservise gerek yok. Maasindan kurtulalim yeter

babanda mı sol bekti beeeeee :f50::f50::f50:

İspanyol AS gazetesi Florya'da

[video=youtube;3nbYdlVWf6Q]https://www.youtube.com/watch?v=3nbYdlVWf6Q[/video]

Seneye gerçek yeri solbek olan biri alınmalı bence ama bu sene kanat olmasına rağmen elinden geleni yaptı.Katkı verdi.Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt