#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Millet 11 i Drogbaya ver diye günlerdir mention atıyor, alın 11 i g.tünüze sokun dercesine formayı verdi hesabı kapattı :D

Yahu adam ne yapsın ? O kadar parayı yönetim verdi,silah dayamadı ya Riera bana bu parayı verin diye.Adam sonunda twitter hesabını kapattı.Ayıp ediliyor.Elinden geldiğinin en iyisini yaptı bu adam,sol bek oynayacaksın dediler,çıktı oynadı,mırın kırın etmedi,paramı alırım yatarım demedi.Riera'ya gelene kadar bu klüpte Gs çocuğuyum ayaklarına yıllardır klüpten geçinen adamları görün artık.Şu adama laf etmek ayıp kere ayıp,hayır oynamasa,yatsa,kapris yapsa birşey demiyeceğim tepkilere ama öle birşey yok.Şuan Türkiye'de solbekim diye geçinen tüm Türklerden daha iyi sol bek performansı gösterdi bu haliyle.

Alacağı ücretten dolayı Riera'ya hakikaten çok yükleniliyor.Sonuçta bu hata yönetimin.Gitmesini bende isterim ama adamı bu denli itin şeyine sokmaya gerek yok.

önetim kendisine haril haril kulüp ariyor olsaydi, riera çoktan gitmisti. kendisinin cv'si çok fazla iyi, kulüp bulmakta zorlanmaz kesinlikle, adami 2 yildir kovamadiniz, hadi ilk yili iyi geçirmedi de bari hakkini yemeyin. imparator'un yeni sezon öncesi en çok güvendigi isimdir kendisi. kudurun gitmiyor bir yere.

gs sozluk alıntı

Ülkede yerli sol bek yetişmiyor diye başımıza gelmeyen kalmadı arkadaş. İspanyol sol açıktan bozma sol bek yaptık tuttuk 11 numarayı verdik, ilk sezon yattı ikinci sezon -şahsen- iyiydi. Sonra 11 olması gereken birini aldık numara jesti yapsın istedik, trip çekiyoruz. Sonra vay efendim 6+0+4 'ü kaldırmıyoruz, kaldırmayın lan anasını satıyım.

Özellikle geçen seneki performansından sonra yapılanlar ayıp oldu..

Özellikle geçen seneki performansından sonra yapılanlar ayıp oldu..

Bir şey yapılmadı renktaş. Kimse Riera istemeden o formayı alıp Drogba 'ya vermez, olay çıkar. Jest yapsın istedik sadece, 30 yaşında adamsın hiç yakışıyor mu tavırlar. Koca Ujfalusi çıkardı verdi numarasını, Melo verdi. Galatasaray 'da formaya saygı diye bir şey vardır. Hakan Şükür bile Hagi 'nin formayı giyerken H.Şükür yazdırdı. Semih, henüz daha olmadım diye 3 numaralı formaya dokunmadı halbuki geçtiğimiz sezon sonu göz dikse gayet alırdı. Sonra Necati Lincoln 'e çıkardı verdi. Daha başka vardır ama aklıma gelmiyor.

Boş işlerle uğraşmasın Riera.Dünyanın herhangi bir yerinde hayal bile edemeyeceği bir para kazanıyor.Basit forma numarasından olay çıkarıyor.Drogba isterse tabi alacak o numarayı.İlla 11 numara giymekse derdi bulsun yeni bir takım gitsin.Bilet parası benden

Ynt: #11 Albert Riera

Riera bu sene oynadığı topla kesinlikle saygiyi hak ediyor. Sol bek olmadigi halde bu sezon cok cok iyi oynadı. Elinden geldigince en iyi şekilde formasını terletti. Melo ile kavga sorununu küsmeden oynamak isteyerek gösterdi. Herkes takmış adamın alacağı ücret çok pahalı Riera zaten bize gelmeden önce 2.5m£`ya oynuyordu. O ucrete göre transfer olduğu için bizde aldığı ücret normal. Ali Adnan gelmiyor hiç bir sol bek haberide yok o yüzden Riera`nın gitmesini isteyenleri anlamıyorum. Forma numara işine çok takılıyosunuz vermiş veya vermemiş çok önemli değil belkide verecektir yani çünkü öyle haberler çıktı. Yani benim düşünceme göre kesinlikle kalmalı zaten son senesi bu sezon yaşayacağı şampiyonluk ile yollarız Ispanyolu.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt