#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

konuşmak vede eleştirmek için çok erken,adaptasyon sürecini daha geçmedi kanımca.

kültür olsun lisan olsun ve daha birçok etken varken alışması bu kadar kolay olamaz diyorum

FT nin ilk 11 başlatmasını olumlu buluyorum(en azından adaptasyonu hızlandırıyor)biraz sabır .

sakatlıklar artmaya başladı,her futbolcu gerekli olacak .Kazım ve Engin sakatlandı Aydını gorecegime sabreder yarım oynayan Riera'ya tahammül ederim

iyi bi futbolcu olduğunu bilyoruz ama daha o iyi performansını göremedik. tabiki sabredicez : )) riera gibi bi oyuncuyu bi anda kenara atamayız!

Ujfa'nın Inter macında bek özelliklerini kesfettikten sonra Eboue cok gereksiz bir transfer oldu. Riera ve Eboue'ye verilen parayla muazzam bir kanat hücumcu veya bir stoper alabilirdik.

Yıllık 3 milyon € alan , 4 yıllık bir sözleşmesi olan adamı gönderebilirseniz gönderin şimdi.

Aslında bu transfer için F.Terim veya yönetime de kızmıyorum, ne yazık ki Arda'nın gidişinden sonra cok dar zamanda tercih yapılmak durumunda kalındı.

Ancak nasıl gönderebiliriz hic bir fikrim de yok acıkcası.

Neyse ki bonservisi cok yüksek bir ücret değildi, ama ne kadar kötü oynasa da karakterli bir insana benziyor, belki zorluk çıkarmaz ve şu anda aldığı ücretin yarısına filan ülkesinin yolunu tutar devre arasında. 1-1.5 milyon € bonservis kurtarabilsek bile yeterli olur açıkçası.

belki hala konuşmak için erken ama şimdilik gidişat karanlık.

Gitmesi lazım. Paraya kıyıp kaliteli bir kanat almamız gerekiyor. Üstüne üstlük riera birde 3 milyon euro alıyor cidden yazık.

Kreatif degil Arda gibi,bizi pozisyona sokabilecek bir oyuncu degil gibi simdilik,ilerde ne olur bilemem.

Arda gibi bir oyunucumuz olsaydi sol tarafta sampiyonluk cepteydi.

Tek pas yapiyor Riera,aslinda özeliklerine bakacak olursak Orta sahanin ortasinda yani Selcuk'un yaninda denenebilir.

O Mevki de basit oynamak gerekiyor,Riera Basit oynuyor ama yanlis mevki de,Sol tarafta basit oynanmaz,Kreatif olman gerekir.

cok sığ yorumlar yapiliyor ve takim kazanirken yapiliyor bunlar bir de. yillardir Galatasaray gibi bir takimda Servet gibi bir oyuncunun oynamasinin nedeni iste sizin sergilediginiz zihniyet ile örtüsüyor. takim icinde her oyuncunun sivrilmesini beklemek nasil bir düsünce yapisinin ürünüdür?? Futbol bir takim oyunudur. oyuncular sisteme hizmet etmeli. bunu oturtuktan sonra zaten bireysel performanslarin okadar da belirleyici olmadigini herkez görecek. bknz: Zan'nin yaptigi hatalara ragmen cok faydali oynamasi. Servet defansta 50 tane top cikarsa ne yazar, bütün sistemin icin ettikten sonra?? önemli olan homojen bir takim yaratmak, bir oyun felsefesini benimsemek. yil oldu 2011. ilerleyin artik biraz.

Tek pas yapiyor Riera,aslinda özeliklerine bakacak olursak Orta sahanin ortasinda yani Selcuk'un yaninda denenebilir.

O Mevki de basit oynamak gerekiyor,Riera Basit oynuyor ama yanlis mevki de,Sol tarafta basit oynanmaz,Kreatif olman gerekir.

Fiziksel olarak güçlü olmadıktan sonra hiçbir yerde oynayamazsın, sağ, sol, orta falan farketmez.. Futbol ağır bir spor. Fiziğin, kondisyonun yerinde değilse gerisi fasa fiso..

cok sığ yorumlar yapiliyor ve takim kazanirken yapiliyor bunlar bir de. yillardir Galatasaray gibi bir takimda Servet gibi bir oyuncunun oynamasinin nedeni iste sizin sergilediginiz zihniyet ile örtüsüyor. takim icinde her oyuncunun sivrilmesini beklemek nasil bir düsünce yapisinin ürünüdür?? Futbol bir takim oyunudur. oyuncular sisteme hizmet etmeli. bunu oturtuktan sonra zaten bireysel performanslarin okadar da belirleyici olmadigini herkez görecek. bknz: Zan'nin yaptigi hatalara ragmen cok faydali oynamasi. Servet defansta 50 tane top cikarsa ne yazar, bütün sistemin icin ettikten sonra?? önemli olan homojen bir takim yaratmak, bir oyun felsefesini benimsemek. yil oldu 2011. ilerleyin artik biraz.

Kimse Riera'dan sivrilmesini, sol kanatta yardırmasını beklemiyor ki zaten. Ancak kanat oyuncusu sadece takım oyununa hizmet ederekte yeterli olamaz günümüz futbolunda. İçeri kat edebilmesi lazım, çalım atabilmesi lazım, sağ kanattan gelen ataklarda arka direğe koşular yapabilmesi lazım. Riera hicbirisini yapamıyor ne yazık ki , sol cizginin üzerinden ayrılmıyor maç boyunca.

Fizik olarak çok iyi durumda olmaması, belki de özgüveninin de şu anda yeterli seviye de olmaması onu çalım girişimlerine bile girmekten uzak tutuyor şuan. Ama en azından 1.85 boyunda ki çalım atamayan kanat oyuncusundan Kewell gibi arka direğe yapacağı koşularla gol pozisyonuna girmesini beklerim ben. Ne yazık ki bu da yok.

Konusmak icin erken diyip durmayın. Keita, Baros, Kewell, Melo, Lincoln, Neill, Engin, daha da uzar gider. Topcu adam bunlar gibi ilk macında olmasa da ikinci macında cıkıp kalitesini belli edicek. Riera'da daha tek bir olumlu hareket yok. Keske sol kanada Sivas'tan Grosicki'yi alsaydık.

Fiziksel olarak güçlü olmadıktan sonra hiçbir yerde oynayamazsın, sağ, sol, orta falan farketmez.. Futbol ağır bir spor. Fiziğin, kondisyonun yerinde değilse gerisi fasa fiso..

Ilk maclarda fizik olarak iyi gibiydi Riera,Defansa Yardima geliyordu,top kapma sayisi fazlaydi ama nedense son macta cok kötüydü.

Fatih hoca ilk yari begenmis Riera'yi,2. yari icin Kötuydu dedi.

Konusmak icin erken diyip durmayın. Keita, Baros, Kewell, Melo, Lincoln, Neill, Engin, daha da uzar gider. Topcu adam bunlar gibi ilk macında olmasa da ikinci macında cıkıp kalitesini belli edicek. Riera'da daha tek bir olumlu hareket yok. Keske sol kanada Sivas'tan Grosicki'yi alsaydık.

Devre Arasina Kadar Engin'i sola cekip ortada baska birini Oynatmayi öneriyorum,Engin bunu yapabilecek kalitede.

Belki son bir Aydın denemesi daha yapabiliriz bu yoklukta sol kanata. :o

Benim hala umudum var. :D

Engin hücumun her yerinde oynar. Yinede ben onu serbest oyuncu konumunda oynatılmasından yanayım. Sonuc olarak Bursa macındaki yardırmasını daha bir cok macta görürüz.

Belkide Aydın akıl veriyordur senelerdir oynamıyorum vazgeçmiyorlar sende fazla kasma akışına bırak :)

Berkin oynasın Berkin. Riera'dan kötü olursa bana istediginizi diyebilirsiniz.

Engin hücumun her yerinde oynar. Yinede ben onu serbest oyuncu konumunda oynatılmasından yanayım. Sonuc olarak Bursa macındaki yardırmasını daha bir cok macta görürüz.

Engin'in pres ve baski özelligi var ondan dolayi zaten Fatih hoca onu ortada oynatmaktan vaz gecmez.

Sola baska bir alternatif bulunlmasi lazim takim icinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt