#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımımızı yakacağı belliydi.Yine bu maçta karaktersizliğini,çirkefliğini gösterdi ve acemice penaltı yaptırdı.Tazminat alabilmesi için bu hareketleri yaptığına eminim.Eline tazminatını verip gönderilmesini düşünüyorum.En azından yabancı kontenjanında rahatlarız.

Gittiği gün bayramımdır.Ne zaman göndereceğiz acaba?

Taraftara vede etti yolu açık olsun, hizmetleri için tşk.

Galatasaray'da çok güzel 3 yıl geçirdiğini söyleyen Riera "Burada geçirdiğim her dakika benim için özeldi ancak artık ayrılma vakti. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde harika işler yaptık. Umarım Galatasaray bu sene de aynı başarıyı tekrarlayabilir ama bu sene geçen seneden daha zor. Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de başarılar diliyorum. Bu takımın bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Galatasaray her zaman kalbimde olacak. Desteğiniz için, her şey için çok teşekkür ederim." dedi.

Matador lakaplı yıldız son twitinde ise türkçe olarak "her şey için teşekkürler" yazdı.

2011-2012 kadrosu da dağılıyor yavaş yavaş.

Ujfalusi-emekli

Engin-gitti

Riera-gitti

Necati-gitti

Elmander-gitti

Hep güzel adamlarıydı bunlar o kadronun. :(

Yolun açık olsun matador. Sen de hakkını helal et bize.

Hiç bir zaman Galatasaray çapında bir takımın Sol beki olmadı, olamadı, sonuç olarak o zaten bekte değildi. Yinede elinden geldiğince mücadele etti. Hakkını yememek lazım. Sadece bizim beklentilerimizle onun verebilecekleri örtüşmüyordu okadar ;)

Elazığ maçından sonra nerdeyse kendisine küfür edecektim burda o kadar sinirliydim ama nedense içimde bi burukluk oluştu. Yolu açık olsun

Türk milleti olarak böyleyiz işte, buda bizim millete has bir durum. Yıllardır bir sol bekimiz yok, Riera gitsinde yenisi gelsin yer açılsın diye baktık, şimdi giderkende bi mahsunluk oluyor ;)

Elazığ maçından sonra nerdeyse kendisine küfür edecektim burda o kadar sinirliydim ama nedense içimde bi burukluk oluştu. Yolu açık olsun

Cok severim Riera'yi. Gidecek olmasina cok üzülüyorum ancak ozellikle de bu yabanci sınırlamasinda gitmek zorundaydi. Yolu acik olsun. Demek ki Türk Futbolu nu ileri götürecek adam Riera degilde Hakan Balta ymis. Telles ile birlikte sol kanatta dönüşümlü olarak kalmasi gereken adamdi, yazik oldu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt