#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk sezon kayıptı sonradan solbekte elinden geleni yaptı ve bence baya da iyidi...

Schalke maçında Burak'ın önüne düşen pozisyonda araya girişini hiç unutmam.Neden bilmiyorum ama Riera diyince aklıma ilk o pozisyon geliyor...

Teşekkürler, yolun açık olsun...

Galatasaray bir dünya yıldızna daha veda etti.Emeklerin için sağol Riera.Kariyerinin geri kalan kısmında yürekten başarılar diliyorum sana.

Gerçekten iyi futbolcuydu, yanlış yaptık. Alex Telles hele verim vermezse pişman olabiliriz. Umarım olmayız

EDIT : Evet değişimlere açık bir insan değilim pek galiba.

Yolun acik olsun.. Hayatta basarilar! Katkilarin icin tesekkür ederiz, özellikle ikinci sezonunda gayet iyidin.

Ama;

3 milyon bonservis ve 9 milyon, toplamda 12 milyon edecek oyuncu degildin maalesef..

''Galatasaray bir taraftar daha kazandı''

Yolun açık olsun riera, gittiğin yerde umarım başarılı olursun.

Yolun acik olsun.. Hayatta basarilar! Katkilarin icin tesekkür ederiz, özellikle ikinci sezonunda gayet iyidin.

Ama;

3 milyon bonservis ve 9 milyon, toplamda 12 milyon edecek oyuncu degildin maalesef..

Bu onun suçu değil neticede. Yabancı sınırı iyice esnek olmalı ve lig kalitemiz artmalı ki getirmek için fazla para verme ihtiyacımız olmasın.

BfftzuNCAAAYYgd.jpg

Söylediği gibi maça gitmiş . UNUTMAYACAĞIZ SENİ MATADOR !

matador yolun açık olsun umarım iyi bir takıma gidersin de maçlarını izlemeye devam ederiz :)

Metalist Kharkiv ile sözleşme yapmış,yolu açık olsun...

ücretini düşürüp kalmalıydı onu çok arıyorum şahsen. yabancı sınırı denilen rezillik olmasa kalırdı.

Ukrayna takımı Metalist Kharkiv ile sözleşme imzaladı.

Devre arasında Ontivero ve Burdisso'yu transfer etmek yerine Riera kalsa Chelsea maçında solda Telles Riera ikilisi hiç fena olmazdı.Şampiyonlar liginde faydalanabileceğimiz bir futbolcuyu yıllık ücretini verip gönderdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt