#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Hoş geldin Albert :) Zaten bildiğim tanıdığım bir oyuncuydun Liverpool sempatizanı olduğum için bol bol seyretme imkanı buldum seni TV'den de olsa :) Hoş geldin tekrardan ilk maçında gol atman dileğiyle :)

Hoş geldin Albert :) Zaten bildiğim tanıdığım bir oyuncuydun Liverpool sempatizanı olduğum için bol bol seyretme imkanı buldum seni TV'den de olsa :) Hoş geldin tekrardan ilk maçında gol atman dileğiyle :)

Thanks Tolga I'm Albert

maybe yes maybe no xD

who lives in a pineapple under the sea

albert riera

çiçekler kuşlar ve böcükler'i unutmuşun ama reis..

tabi Liverpool da oynamış İspanya milli takımında oynamış oyuncu Galatasaray ımıza geliyo ve sen acı mı duyuyosun?..... duyma arkadaşım...

Sizin ekip kahtalı mıçıda gelse oynar abi adamda bir kere kıl var,siz ne bekliyordunuz diyeceksiniz.Transfer olsunda taştan olsun.Sizin ekip derken sen ve senin gibilerden bahsediyorum.

Gecen ay formaya Keita gelicek diye #11 numara yazdırmıstım. Riera'ya kısmet oldu. En kısa zamanda isminide yazdırırım.

Acaba Hollywood'tan mı geldi? :asd::asd::asd:

brendan_fraser.jpg
B_459a9cf6f71e145c6529daad632e370b.jpg

Ben ve müritlerim sana şüpheyle bakıyoruz Reis oyna ve bizi utandır.

#oynavebiziutandırRiera

Riera taraftarın onu bu kadar küçümsediğin bilse şaşırır vallahi.

Herkesi olumlu yönde yanıltacak beklentilerin üstünde performans gösterecektir

Ona inancım tam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt