#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı sanırsam..

dilerim iyi olur.stoper semih kayanınsa sol kanat benim için berkinindir.

En iyi oyunuydu ama daha da iyi olabilecek kapasitede bir adam.

ilk yarı 15-20 dakka iyi oynadı. bende zaten bundan bahsettim ruh olsun biraz. cok iyi oynamasını felanda beklemiyorum. bana bugün ilk yarıdaki kanatlardan yaptıgını yapacak ve istikrar olacak.

Yıllık 3 milyon euro alacak adam değil. Sıradan işler yapıyor. O parayı alan adamın ekstra, maç kazandıracak bi adam olması lazım. Fikrim değişmedi.

Bugun diger maclara göre iyi oynadi.

Adam zaten kendi itiraf etti ligi hafife aldigini,insallah adam gibi oynar artik.

Bu adamdan fazla birşey beklemeyin beyler,size tavsiyem.Ocağa kadar dişinizi sıkın sadece.

bu adam zaten kaliteli oyuncu. gectigimiz maclarda formsuz olmus olabilir. bu onun kaliteli bir oyuncu oldugu gercegini degistirmez. adam futbolu bilerek oynuyor, ayaklari iyi (ispanyol iste) ve takim oyuncusu. bazilari tabiki Pino gibi degnesizleri seviyor ama onlar futboldan bi haber. Riera bugün cok etkili oynadi. duran toplari da niye Selcuk Inan kullaniyor anlamiyorum. 10 tane orta yapiyor, 1 tanesi etkili geliyor. adam kendini Beckham zannediyor heralde. her topun basinda o.

Çok iyi oynadı.

Görevini layığıyla yerine getirdi.

Bugün biraz kıpırdadı diye olumlu bir hava yaratılmış kendisiyle ilgili. Benim pek ümidim yok. Kendisine verilen bonservis parası cebimizde kalsaydı, alacağı yıllık ücretin yarısını da Harry Kewell' a verseydik bence çok daha mantıklı bir iş yapardık. Kewell' ın ölüsü şu zamana kadar ki Riera' dan çok daha faydalı olurdu düşüncesindeyim.

Hicbir ekstra iş yapmadı sahada. Bundan önceki maçlarda sürekli takımı 1 kişi eksik oynatıyordu, bugün sadece 11'e 11 oynamamızı sağladı. Onun dışında gectiği bir adam yine yoktu, ortalarının neredeyse tamamı önündeki rakibe çarpıp dışarı çıktı. Ama evet, iyi bir orta kesti, ancak bu kadar verimin karşılığı yıllık 400 bin € yapar anca, 3 milyon alan kanat oyuncusundan goller asistler yardırmalar , 5 macın 2'sini tek basına almasını beklerim ben, Riera ne bugün ne de gelecekte bunları yapabilir, en kısa zamanda yol verilmeli. Ancak şu anda bu kadar sakat varken de kendisinden ne alabilirsek kârdır diye düşünmeliyiz.

en iyi oynadığı maçta bile kanat oyuncusundan beklenen varyasyonları olmadı daha iyi oynaması şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt