#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Sezon sonu gelse de gitse diye bekliyorum. Bir kanat oyuncusu olan Riera'dan yine de bir istegim var, sezon bitmeden 1 tane calımını görelim mümkünse.

Rierayi orta sagada oynatacak IMPERATOR.....super oynadi dun!nedi o paslar be!Optum kocun!

:sgr: :sgr:

Sezon sonu gelse de gitse diye bekliyorum. Bir kanat oyuncusu olan Riera'dan yine de bir istegim var, sezon bitmeden 1 tane calımını görelim mümkünse.

Dün market yaptı.Ayrıca geçen Arena'daki maçtada birini markete yollayıp kaleye sert şut göndermişti.

dün o zemine göre gayet iyi oynadı umarım böyle devam eder playoffta tüm oyunculardan maximum katkı gelmeli rieraya da çok iş düşecek

mücadele istek gösterdiği zaman hocanın banko adamıdır tekniği ve futbol aklı harika

kendini bulmaya başladı.

dünyadaki tek kanat oyuncusu tipi keita gibi hızlı adamlar değil arkadaşlar anlayın artık şunu. Bizim oyun sistemimizde oyunu iyi okuyan doğru kararlar veren oyuncular daha önemli

kendini bulmaya başladı.

dünyadaki tek kanat oyuncusu tipi keita gibi hızlı adamlar değil arkadaşlar anlayın artık şunu. Bizim oyun sistemimizde oyunu iyi okuyan doğru kararlar veren oyuncular daha önemli

önemli değil şart keita nın hızına riera yı tercih ederim

Yoklukta gideri var diyelim.İyiydi yine Sivas'ta.Takım Allah'tan iyi gidiyor

çok enterasan ama bence takımda verimli olduğu tek yer sol bek

Bence 1-2 gol bulsun şöyle önemli maçlar da kendine gelecek, yoksa oyun zekası ve görüşü iyi, kendini sorumlu hissediyor 1-2 gol bulması lazım.

İspanyolları çok severim. Ama Riera sezon sonu gitmeli. Bize faydası yok. Daha ucuza daha iyileri var.

Tek dert aldigi yillik ücret. Gercekten cok fazla. Yoksa yavas yavas herkesin begenisini kazaniyor. Faydali ve akilli oynuyor. Ama yilik 3.5 Milyon kazanacak futbolcu degil Riera.

Yıllık ücretinde indirime gidilir büyük ihtimalle. Kadroda bulunması gereken bir futbolcu bence..

3 milyon € nun hakkının 10da1ini veremiyor. Sezon sonu gelsede gitsen.

Benim bile Riera'ya olan güvenim,inancın bitti.

İnşallah sezon sonu teklif gelir.

Daha bunu savunan, buna guvenen varmi Allah askina? Yav, nerde o bana gulen arkadas. ''Culio mulio kim? Oyuncumu? Riera ona on basar'' gibi konusan arkadas nerde kaldi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt