#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Riera daha hazır değil, fizik kondisyonunu yükseltmesi gerekir. Riera tekniği yüksek bir oyuncu hatta ilk dokunuş ustasıdır.

Biraz daha güçlensin,takıma adapte olsun füzelerin ardı arkası kesilmeyecek.Beklemedeyiz Reis :)

65ten sonra bitti ancak iyi oyuncu ve iyi performans sergiledi.

tebrikler

Riera için de zaman lazım.

Türkiye - İspanya maçındaki şutunu anımsattı.

Ne gücü var ne kondisyonu. Ama bu adam bizi sürükleyen adamlardan biri olacak. O karakterde bir oyuncu.

Hala Culio diyenler mi var. Culio çok gereksiz bir oyuncu.

Riera'nın Kewell kadar skorer olmaması sıkıntı yaratacak bu sene. Skorer oyuncu eksikliğimiz baş göstermeye başladı.

kewellın skorerliği falan kalsın.

yürüme hızında koşuyodu adam en son.

ayakta duramamasını saymıyorum zaten.

Bugün rakip kalede Ivesa yerine ufak boylu bir kaleci olsaydi Belkide bu sezon atilan en güzel gollerden birini atmis olacakti.

rierayı izleyen bilir çok kuvvetli bir oyuncu normalde ama fizik olaral çok yetersiz şu an

şimdilik güçsüz 65-70 den sonra yokları oynadı , güçlenip kuvvetlendikçe daha çok işimize yarayacak.

cok iyi adam ya. boga gibi. ortaya da geliyor. calimlari da iyi.

heralde messi falan gelsin istiyor taraftar LESH

Fizik olarak yeterli düzeye geldiğinde çok iş yapacaktır. Çok istekli ve tutkulu gördüm kendisini; İspanyol kanı damarlarda dolaşıyor belli.

Kalitesi yeter geldiğinden beri çok beğeniyorum.

o tac kenarından kayarak aldıgı top mükemmeldi. biraz takıma alıştıktan sonra cok iyi olucak. bir anda fırlayan bir forvetimiz olsaydı barosun diri hali gibi cok gol attırırdı. araya cok iyi toplar bırakıyor. ben defansa yardımını begendim. şu ilerki hücum oyuncularıda kendine gelince iş yapabilir bu adam.

Mustafa Denizli'ye göre sol iç olarak ta oynayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt