#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Spektaküler bir futbolcu olmadigini biliyorduk. Bence faydali bir oyuncu Riera. Arda´yla karsilastirmamak gerekir. Iyiki aldik

Büyük şaşkınlık içinde izledim dün kendisini hiçbirşey yapmadı sadece sahada gezindi. Umarım biran önce kendine gelir.

Dün çok beğendim.Her maç üstüne koyuyor.Takıma yavaş yavaş alışmaya başladı.Defansa yardıma da geliyor.Aynen devam Albert.

Böyle şut çeken oyunculara ihtiyaç var.

Mashar gardaş ya bizim gözlerimizde bir sorun var yada senin anlamadım gitti şaşkınlık içinde okuyorum burdaki yorumları

5-10 kişi çok iyiydi diyor 1-2 kişi bir halt yapamadı diyor şimdi soruyorum hanginiz doğruyu sölüyosunuz..

1 tane gol atsaydı başka hiç suya sabuna dokunmasaydı bu beğenmeyenler Ribery yapmıştı adamı. Tamamiyle skor tabelasına bakan taraftar.

Teknik kapasitesi iyi o kesin.Ama fiziksel olarak yetersiz yavaş ve ağır bu yüzden pek fazla etkili olamıyor.

Forvet arkası oynasa daha etkili olabilir bence.

Sezar'ın hakkı Sezar'a. Samsunspor maçında çok kötü bulduğumu söylemiştim bu maç gerçekten farklı bir görüntü çizdi. Sol kanat için yeterli düzeye gelmesi için kondisyon açığını kapatması lazım..

Süper lig için yeterli ama seneye CL'ye kalırsak çok daha iyi bir kanat oyuncusu almalıyız.

adam king dedim de inanmayanlar vardı. Dedem fanatik febelidir. ama Rieranın çok muazzam adam olduğunu söylemişti :asd:

Arenadaki maçlarda daha iyi oynar bence.

çektiği şut gol olsa süper olacaktı tam 90a gidiyodu

Dün maçtan neden sinirli çıktı?

farkeden oldu mu?

Kaçırdığı pozisyona sinirlendiği için kızgın çıktı.

tam bir ispanyol. oyun zekasi yüksek, pas yüzdesi yüksek, sutlari iyi, taktik bilgisi yüksek, ortalari iyi. böyle adamlardan zarar gelmez cünkü oynadiklari oyunun bir standarti vardir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt