#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Fiziki açıdan bitmiş ayakta kalamıyor süratli değil top saklayamıyor vs vs vs

umarım en yakın zamanda kendine gelir oynadığı maçlarda ne yapmaya çalıştığını anlayamadım henüz

Geldiğinde sevinmemiştim.Podolski,Arshavin beklerken o geldiği için.Ama genede sesimi çıkarmıyım dedim.Belki beni yanıltır,belki ben yanlış biliyorumdur diye.Keşke beni yanıltsaydı. :(

evet galiba isliklayan GERIZEKALILAR vardi

Islıklayanları alkışladı galiba Riera.

yok adam alkışlyordu ama tribünleri :o

Takımı 10 kişilik oyuna iyi alıştırıyor.

yedek olarak bile takimda tutmam. pino dan 4-5 gömlek düsük. culio'nun bile daha fazla faydasi dokundu her topu ezmesine ragmen.

pino en azından heyecan veriyordu ya ve senelik çok cüzzi ücret alıyordu

Kazım'da isliklandi ama suanda gayet iyi,belki bir ise yarar bugünkü isliklama:D

Juan Pablo Pino'yu yeniden sol kanatta görmek istiyorum. Ne yaparsa yapsın Riera'dan kötü oynaması imkansız.

Vasatı aşamıyor geldiğinden beri en iyisi paraya kıyıp kaliteli bir sol kanat almak devre arası.

NOT:Ah Arda ahh

Hala Pino, Culio diyen var. Mehmet Güven oynayacağına Sarp oynasın diyenlerden ne farkınız var sizin. Geçin Pino'yu falan artık.

Hala Pino, Culio diyen var. Mehmet Güven oynayacağına Sarp oynasın diyenlerden ne farkınız var sizin. Geçin Pino'yu falan artık.

Hala Pino'yu beğenmeyenler var.Neyini beğenmedin Pino'nun? Süratini mi ,tekniğini mi ,uzaktan şut atma özelliğini mi,yaşını mı?Kolombiya Milli Takımı'nda 10 numaralı formayı giymesi mi hoşuna gitmedi?Fenerbahçe maçında tek başına ayakta kalmasını mı beğenmedin?Yoksa disiplinsiz lafları mı seni etkiledi.Bi düşün bakalım.Pino'nun şanssızlığı Mustafa Sarp ,ve Barış Özbek gibi oyuncularla beraber oynaması oldu.Kesinlikle Riera'dan daha iyi oyuncu.

Keske saglam bir sag acık alsaydık kazım yekta falan filan orda en az riera kadar oynardı zaten biz yazdık durduk ama işe yaramadı bakalım bi takviye gelcekmi oraya ama zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt