#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Düşüncesi yatmakmış belli oldu.

Benimde yatmak olurdu heralde Riera'nın yerinde olsam. Avrupa'da transfer dönemi bitmiş olan bir zamanda gidip kapısında yattık adamın.

yatmakla alakasi yok adam mucadele ediyor, sadece yetersiz. bir de agir. yaslanmis galiba liverpoolda boyle degildi

ben savaştığını düşünüyorum.bana çok kötü gelmedi

bari hakeme yumruk atsaydı da olumlu bir hareketi olmuş olsaydı.

Liverpooldayken bu halinden çok daha iyiydi

Liverpool'daki hali bu haliyle karşılaştırılmaz bile

Ama Liverpool'dada öyle ahım şahım oynamıyordu

Kewell > 545435xRiera

Ben transfer döneminde ilk gündeme geldiğinde inşaallah alınmaz demiştim ama basiretli yönetimimiz aldılar.

Liverpool'dan aynı performansı gösterdiği için gönderildi. Adamdan hepbir beklenti var ve bunu karşılayamıyor.

onur da diyor daha iyiydi diye

riera hakan kötü olduğu için kötü diyenler futbol izlemesin riera 1e 1de ne yaptı şu an kadar hakan balta kat kat daha iyi oynuyor rieradan

riera hakan kötü olduğu için kötü diyenler futbol izlemesin riera 1e 1de ne yaptı şu an kadar hakan balta kat kat daha iyi oynuyor rieradan

yazsana buraya balta bugun bunu yapti diye?

rieranin bi cacik yapmadigini goruyoruz bizde

ama siz baltanin ne yaptigini goruyorsunuzu cok merak ediyorum

Albert Riera bizi heyecanlandırmıyor net devre arasında gönderilmeli ve bizi heyecanlandıracak yıldız bir oyuncu alınmalı.Lukas Podolski olur umarım...

İhtiyacımıza uygun bir oyuncu değil bir kere.Bize daha kreatif kanat oyuncusu lazım.Riera çok statik kaldı.Belki uygun bir sistemde iş yapar ama ona uyan sistem bize uymayacak gibi

Albert Riera bizi heyecanlandırmıyor net devre arasında gönderilmeli ve bizi heyecanlandıracak yıldız bir oyuncu alınmalı.Lukas Podolski olur umarım...

bence podolskide olmaz bize yardıracak oyuncu lazım bireysel oynayayabilecek biri lazım

Ulan bi pozisyonda adamın sağından attı aha dedim geçecek, basiretsiz herif adamın solundan koşana kadar gitti top:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt