#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

6.dk 1-0 öne geciyoruz ondan sonra hiç bisey yapmıyoruz takım halınde geri cekiliyoruzz bunn her macta yapıyoruz bugun patlatıkk umarım ders olmusdur.

10 kişi oynuyoruz resmen.Hızlı değil,çabuk değil,tempolu değil,fiziksel yeterliliği yok,bire birde adam eksiltemez,boş koşu yok.Adam 31 yaşında ve yıllık en fazla ücret alan oyunculardan birisi yazık.

10 kişi oynuyoruz resmen.Hızlı değil,çabuk değil,tempolu değil,fiziksel yeterliliği yok,bire birde adam eksiltemez,boş koşu yok.Adam 31 yaşında ve yıllık en fazla ücret alan oyunculardan birisi yazık.

Terim'in işi!

Riera simdiki gosterdiginden iyi degil arkadaslar. Riera Ispanyol Benitez'in bircok yanlis transferinden biridir. Oynamasi bildigin torpil. Liverpool taraftarini kanser yapmis birisi.

L'pool yanilmiyorsam 6 milyon gibi bir ucrete sattiydi Olympiakos'a. Elin Yunan takimi 1 sene sonra yaklasik yari fiyatina sana satmaya razi ise, gerisini sen dusun. Kesinlikle Sercan oynamali Riera'nin yerine.

Futbol biraz olsun anlayan insan, Riera gerçek bir kanat olmadigini 5 dakikada anlar, adam depar atamiyor, oyuncu eksiltemiyor, orta açmayi bilmiyor, $utlari u13 deki bebeler gibi vs ... daha niye kanat oynuyorsun kanka ? ha baska yerdede verimli olamazsin, ben 100 kere Pinoyu tercih ederim o kanatta

Riera simdiki gosterdiginden iyi degil arkadaslar. Riera Ispanyol Benitez'in bircok yanlis transferinden biridir. Oynamasi bildigin torpil. Liverpool taraftarini kanser yapmis birisi.

L'pool yanilmiyorsam 6 milyon gibi bir ucrete sattiydi Olympiakos'a. Elin Yunan takimi 1 sene sonra yaklasik yari fiyatina sana satmaya razi ise, gerisini sen dusun. Kesinlikle Sercan oynamali Riera'nin yerine.

Nedir bu yalan yanlis bilgileri gercekmis gibi ortaliga kusmak anlamiyorum. Ingilizce bilmesem, Liverpool forum'una uye olmasam falan inanabilirim bile insanlarin bilmeden konusmadigina inanmak istedigim icin.

Gecenlerde de baskasi demisti Lucas Liverpool taraftarinin en nefret ettigi oyuncu diye.. Halbuki gecen sezon takimin en iyi oyuncusu sectiler Lucas'i. Ama bizimkiler burada cok rahat sallayip gercekmis gibi soyluyor.

Riera'nin Liverpool taraftarini kanser etmesi de aynen bunun gibi. Git bir oku ne denmis, gidince ne dusunmusler? Hani yanlis izlenim edinmissin diyecegim ama o da degil. Bildigin yalan atiyorsunuz buralarda. Yakismiyor.

Nedir bu yalan yanlis bilgileri gercekmis gibi ortaliga kusmak anlamiyorum. Ingilizce bilmesem, Liverpool forum'una uye olmasam falan inanabilirim bile insanlarin bilmeden konusmadigina inanmak istedigim icin.

Gecenlerde de baskasi demisti Lucas Liverpool taraftarinin en nefret ettigi oyuncu diye.. Halbuki gecen sezon takimin en iyi oyuncusu sectiler Lucas'i. Ama bizimkiler burada cok rahat sallayip gercekmis gibi soyluyor.

Riera'nin Liverpool taraftarini kanser etmesi de aynen bunun gibi. Git bir oku ne denmis, gidince ne dusunmusler? Hani yanlis izlenim edinmissin diyecegim ama o da degil. Bildigin yalan atiyorsunuz buralarda. Yakismiyor.

Cok haklisin bu soylediginde Emre kardes.

https://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=273557

https://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=202284

Riera iyi diyen kiselere verilen tepkilere bak. Cogu cok negatif.

Comment'lari oku

Liverpool tarihinin son 10 senesinin en kotu transfelerinden biri secildi

Liverpool's worst signings of the last 10 years | The Footy Blog | Blogs | theScore.com

Olympiakos haberi cikinca

Albert Riera (Olympiakos)

Sence niye Liverpool taraftari 1 saate 3 Arda basligi aciyorlardi kendi forumlarinda ? Riera'yi Liverpool'da oynarken bir cok kez izledim, ve takimin en zayif halkalarindan biriydi. Sorumluluk almayan, bir kanat oyuncusunun gerektigi ozelliklerden cok, cok uzak bir oyuncu.

Cok haklisin bu soylediginde Emre kardes.

Riera signs for Galatasaray from Olympiakos - LiverpoolFC Official Forums

Riera was never a flop...Why'd we sell him?? - LiverpoolFC Official Forums

Riera iyi diyen kiselere verilen tepkilere bak. Cogu cok negatif.

Comment'lari oku

Liverpool tarihinin son 10 senesinin en kotu transfelerinden biri secildi

Liverpool's worst signings of the last 10 years | The Footy Blog | Blogs | theScore.com

Olympiakos haberi cikinca

Albert Riera (Olympiakos)

Sence niye Liverpool taraftari 1 saate 3 Arda basligi aciyorlardi kendi forumlarinda ? Riera'yi Liverpool'da oynarken bir cok kez izledim, ve takimin en zayif halkalarindan biriydi. Sorumluluk almayan, bir kanat oyuncusunun gerektigi ozelliklerden cok, cok uzak bir oyuncu.

Link verdigin baslikta aciklamislar Benitez'i basin onunde elestirdigi icin yollandigi sen buraya Benitez'in torpillisi yaziyorsun. Sonra bana oku diyorsun?

Nece okuyoruz?

2. bitirmemizde en onemli oyunculardan biriydi demis adam?

2. baslik'in Turkce'si "Riera hicbir zaman kotu oyuncu olmadi.. Neden sattik?"

Ayrica burada Babel diye bagirirken herkes adamlar Babel Riera'nin yerini dolduramiyor diyordu.

Hani erkes o dili bilecek senelerdir her forum'a yabanci basina ilgi gosterecek diye birsey de yok. Ispanya Turkiye milli macini falan seyretmisizdir. Torpilli? Yuru git.

Off vazgectim. Aynen devam.

Link verdigin baslikta aciklamislar Benitez'i basin onunde elestirdigi icin yollandigi sen buraya Benitez'in torpillisi yaziyorsun. Sonra bana oku diyorsun?

Nece okuyoruz?

2. bitirmemizde en onemli oyunculardan biriydi demis adam?

Off vazgectim. Aynen devam.

Hope this is true, f**k off you tosser.

A 4million pound bid!!!! Shows what he is worth!

Send him away for free!!!!!!!!!!

We're lucky to get anything for the f***ing tosser after he showed the world what a piece of sh*t he is.

Sell him for free

Pay us £4-5million and I will personally carry him to Greece!!! Fu*k off Riera!!!

Isn't it official yet? GO YOU ****ING WHOPPER.

Sh*t when we bought him

Sh*t while he was here

Sh*t when we sell him

Any money for this useless c**t will be welcome.

Boyle daha sayfalarca dolu. Burda, su an bu forumda ne yaziliyorsa, aynisi onlar yazdi zamaninda.

Inan Emre, ben senin bu oyuncuyu Liverpool zamaninda izleyip, Liverpool taraftarinin bu oyuncudan nefret etmedigini ve Riera simdiki gosterdiginden daha iyi oldugunu iddia etmeni hayretle karsiliyorum.

Not ; Babel demissin. Orda Babel'in bile Riera'yi yedekte birakmasinin Riera'nin nekadar kotu bir futbolcu oldugunu kanitliyor yaziyor. Yani dediginin tam tersi, veya iki farkli seyi okuyoruz.

Ispanya milli takiminda bircok oyuncu oynadi. Neydim degil, ne oldum diyeceksin Emre. Riera Galatasaray'da oynayacak kapasitede degil. Olsaydi, zaten Olympiakos gondermezdi.

Ben de sana mesaj secerim oradan buraya cok iyi bir izlenim birakmis gibi yazarim. Kolay orasi.

O zaman zaten "bence yanlis algilamisin taraftarin dusuncesini" derim.

Ama diyorsunki "Benitez'in torpillisi".. Halbuki adamin yollanmasinin sebebi Benitez. Buna yalan denir. Hatta Benitez ve Riera arasinda cikan tartismadan sonra zavalli Benitez'i savunanlarla savunmayanlar vs. vs.

Bence de Riera iyi oynamiyor.. Ama bu Riera hakkinda gercek olmayan seyleri kesinlikle dogruymus gibi insanlara soylememe sebep degil.

"Benitez'in torpillisi" Benitez yuzunden yollandi?

"Taraftari kanser etmis" Adamlar "neden Riera'yi sattik?" diye baslik aciyor?

.. Baska ne diyeyim daha. Bir oyuncunun kotu oynamasi baska, hakkinda bu kadar kolay yalanlar yazmak baska.

Ben de sana mesaj secerim oradan buraya cok iyi bir izlenim birakmis gibi yazarim. Kolay orasi.

Ama diyorsunki "Benitez'in torpillisi".. Halbuki adamin yollanmasinin sebebi Benitez. Buna yalan denir. Hatta Benitez ve Riera arasinda cikan tartismadan sonra zavalli Benitez'i savunanlarla savunmayanlar vs. vs.

Bence de Riera iyi oynamiyor.. Ama bu Riera hakkinda gercek olmayan seyleri kesinlikle dogruymus gibi insanlara soylememe sebep degil.

.. Baska ne diyeyim daha. Bir oyuncunun kotu oynamasi baska, hakkinda bu kadar kolay yalanlar yazmak baska.

number 1'sın reyiz. always

Yalan kelimesi guzel bir kavram degil, ve yalan soyleyen hic kimse yok ortada. Riera'yi niye sattik basligini ornek verip duruyorsun, ama milletin basligi acan sahisa yazdigi mesajlari niye goz onune almiyorsun ? Yaklasik herkez alay edici tepki veriyor basligi acana.

Emre, Liverpool'u bukadar yakindan taniyorsan, Riera'yi bukadar iyi izlediysen Liverpool zamaninda, 2008/2009 sezonun ortasinda Dossena'nin bile Riera'yi arkasinda birakip, ondan once gelen bir tercih oldugunu bilmen gerek. Riera'nin Benitez torpiliyle alinmis bir futbolcu oldugunu tum dunya alem biliyor ve en kotu transflerinden biri oldugu cok net ve acik ortada. 55 premier league macinda sadece 5 gol atabilmis bir kanat adaminin nesini savunuyorsun ?

Kimse insanlara Riera ile ilgili yalan yanlis birsey soylemiyor. Bu kelimeyi kullanmazsan sevinirim. Goz var nizam var, basliga girip Ingilizce bilen herkez milletin dusuncelerini okuyabiliyor. Sayfa sayfa buraya koymama gerek yok. Zaten Riera'yi Liverpool'da izlemis olan birisinin baska insanlarin dusuncelerine hic ve hic gerek duyacagini sanmiyorum.

"Benitez'in torpillisi" demisin. Adami yollayan olay Benitez'i basin onunde elestirmesi, Benitez'le ters dusmesi. Baska ne denir? Kolay olmamali bu kadar.

Baska birsey soyleyebilsem soylerim.

İspanyolları severim. Bu nedenle Riera konusunda üzülüyorum. Aslında sezon öncesi bize faydalı olmayacağını söylemiştim.

"Benitez'in torpillisi" demisin. Adami yollayan olay Benitez'i basin onunde elestirmesi, Benitez'le ters dusmesi. Baska ne denir? Kolay olmamali bu kadar.

Baska birsey soyleyebilsem soylerim.

Torpillisi, bunu kabul etmen gerek. Yollayan Benitez zaten kendisi 2 ay sonra kovuldu. Daha neyi savunuyorsun Emre ?

Aragones zamanında Riera fener için yazılırken bikaç tane Liverpool maçında denk gelip özellikle izleyiş çok beğenmiştim.

Torpillisi, bunu kabul etmen gerek. Yollayan Benitez zaten kendisi 2 ay sonra kovuldu. Daha neyi savunuyorsun Emre ?

Baska birseyi savunmuyorum. Benitez'in torpillisi degil tam tersine ters dustugu ve ikinci yari oynatmadigi adam oldugunu soyluyorum ki bu savunulmasi gereken bir durum degil tersine gercek. Ama savunmak zorunda kaliyorum malesef.

Ayrica Benitez kendi takim arkadasina idmanda vurdugu icin yedek birakti desen tartisilacak bir durum olur.. O da degil. Sen torpilli de, ben de olmadigini soyleyeyim. En azindan okuyan o donem Liverpool'da neler oldugunu bilmeyen insanlar bir bakip senin "kanser ettigi"ni iddia ettigin adamin hic yollanmamasi gerektigini sol kanatta hala sorun yasadiklarini soyleyen oldugunu da gorur.

Cok kolay kendi dusunceni tartisilmaz gercekmis gibi sunmak. Cok yanlis bir durum da degil oyle yaparsan. Ama tamamen hatali bilgi vermek ayri birsey. Turk spor basinindaki rezaletin yegane sebebi bu ama basini elestiren kisiler de aynisini yapinca insan sasiriyor tabi. Sasirmamak lazim.

Baska birseyi savunmuyorum. Benitez'in torpillisi degil tam tersine ters dustugu ve ikinci yari oynatmadigi adam oldugunu soyluyorum ki bu savunulmasi gereken bir durum degil tersine gercek. Ama savunmak zorunda kaliyorum malesef.

Ayrica Benitez kendi takim arkadasina idmanda vurdugu icin yedek birakti desen tartisilacak bir durum olur.. O da degil. Sen torpilli de, ben de olmadigini soyleyeyim. En azindan okuyan o donem Liverpool'da neler oldugunu bilmeyen insanlar bir bakip senin "kanser ettigi"ni iddia ettigin adamin hic yollanmamasi gerektigini sol kanatta hala sorun yasadiklarini soyleyen oldugunu da gorur.

Cok kolay kendi dusunceni tartisilmaz gercekmis gibi sunmak. Cok yanlis bir durum da degil oyle yaparsan. Ama tamamen hatali bilgi vermek ayri birsey. Turk spor basinindaki rezaletin yegane sebebi bu ama basini elestiren kisiler de aynisini yapinca insan sasiriyor tabi. Sasirmamak lazim.

Bal gibide torpillisi Emre.

Riera daha Manchester City'de oynarken bile Liverpool icin yetersiz oldugu cok ortadaydi. Ispanyol Benitez'in torpilli Ispanyol vatandasi. Odenen para "sadece" 10 milyon oldugu icin Aquilani gibi daha buyuk FLOP transferler kadar dikkat cekmedi. Sonucta verilen para Ingiliz standartlarina gore inanilmaz ucuk bir rakam degildi.

Bana Riera'nin iyi oynadigi 5 mac sayabilirmisin ? Ben sadece Villa, Manchester United ve normalinden fazla efor sarf edip, outa cikan topu oyunda durdurmak icin sprint cektigi Real Madrid deplasmanini hatirliyorum. Riera inanilmaz kotu oynadigi zamanlar oldu. Liverpool taraftari yaratici oyuncu icin yas tuttugu zamanlar oldu Benayoun ve Riera sayesinde. Riera ASLA ve ASLA Liverpool kalitesinde bir oyuncu olmadi, olamaz.

Bir baslikta 100 mesajdan 80-90'i iyikide gitti derse, diyerlerinin mesajlarini "Ahh bak, Adamlar seviyordu" diyebilmek icin arguman olarak kullaniyorsun PES demekten baska birsey bulamiyorum.

Aragones zamanında Riera fener için yazılırken bikaç tane Liverpool maçında denk gelip özellikle izleyiş çok beğenmiştim.

hoş izleyişler ola refik akkulah paşa

Arş Arş Arş

iilerii iilerii

ARş ileri

aRş ileri

fln

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt