#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Cidden hiç katkısı yok, ayağına aldığı her topu bitiriyor resmen. Daha fazla zorlamaya gerek yok devre arasında ayrılsın yollar.

Bu adamı sahada gördüğümde düşünüyorum kendi kendime..

' Ulan bu adamın benden ne fazlası var ¿ ' diye..

Guiza nın Left Winger versiyonu :asd:

Olimpiaskos 14e alıp 4e satıyosa bi bildikleri vardır zaten..

Gecen hafta iyi denildiği mactan sonra yazdıklarımı alıntılayıp ben demiştim demek istemiyorum ama bu adamı sahada görmeye de dayanamıyorum artık. Aldığı paranın hakkını vermiyor, en kısa zamanda gitsin artık. Kaliteli adam 2 macta gösterir o ışığı, sonra beklersin tam performans icin gerekirse 30 hafta. 10 hafta oldu bu adamda en ufak bir numara yok.

Olympiakos bu adama mi üzülüyormus gitti diye..

Tuhaf :coffee:

Bedavaya verelim .

Elano´da düştüğümüz hataya düşüp bu adamada sabretmeyiz umarım.Kaliteli adam kendini belli eder.

Kaliteli adam da, Elano gibi sırf para için geldiyse yapacak birşey yok.

Direk yollanması gerek. Sercan forvete geçtikten sonra 34'lük Ayhan bile solda Riera'dan etkili oynuyorsa...

Güçsüz adamın Türkiye'de işi yok!

Bu oynatılacağına Ayhan oynasın daha iyi! Ondan çok daha iyi sol kanatta!

ahahahahaha noldu lan çok iyiydi bu falaaaaan

Sayesinde ilk yarıyı 10 a 12 oynadık Ocakta tekmeyi basıp kapının önüne koyulmasını diliyorum

bu güçsüzlükle bank asyada bile oynayamaz bank asyada riera gibi 50 tane topçu var nerden aldılar ya bunu yaptığı her hareket hata guiza diyorsunuz da guiza koşuyordu mücadele ediyordu riera bizim el frenimiz çıktığı gibi tek kale oynadık kadro dışı kalmalı bu hali ile bu kadar vurdumduymaz oynanmaz ayhan girdi sol kanat olduğunu anladık ayhan bile kat kat iyise rieradan daha fazla ısrar etmesinler

ahahahahaha noldu lan çok iyiydi bu falaaaaan

zzzaaaaa da de.

Riera bize geldiğinden beri ktü zaten.ama Riera'nın önceki kariyeri sırasında sen 7-8 yaşındaydın.

şu foruma ortaokula giden bebler üye olmasa çok kaliteli forum da işte böyle 13-14 yaşında ki bebeler yüzünden forumdn soğuyorum.

Savunun az şu adamı resmen adamı harcadılar ya..

Tamam eleştirelimde yok Sercan oynasın solda daha iyi felan :D

Komik komik yorumlar okudum maç öncesi..

Şükür ki haksız çıkmadım..

sercan girdi daha iyi oynadı solda ayhan da daha iyi oynadı komik yorum yapanlar haklı çıktı

rieraya savunma yapıyor yaaa diyenler maçı iyi izlesinler adam hakan baltayı 2ye 1 bırakıyor sürekli orta sahanın gerisine geldiği yok pino bu adamı top diye oynar ya bu transferde emeği geçenlere tebrikler! ispanyolların türkiyede işi olmadığı belli

Bu arada bu adam bizden önce iyiydi diyenler hiç izlememiş bizden önce.Daha güçlüydü sadece.Yeteneği bu adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt