#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

rieraya savunma yapıyor yaaa diyenler maçı iyi izlesinler adam hakan baltayı 2ye 1 bırakıyor sürekli orta sahanın gerisine geldiği yok pino bu adamı top diye oynar ya bu transferde emeği geçenlere tebrikler! ispanyolların türkiyede işi olmadığı belli

Kaptırdığı toplarla takımın anasını belledi resmen. Penaltı da bunun eseri :ka21:

Tamam kadro dışı bırakılma zamanı geldi.

Yok alışma süresi yok şu yok bu.

Kendisine de tavsiyemdir futbolcu bıraksın.

Tamam kadro dışı bırakılma zamanı geldi.

Yok alışma süresi yok şu yok bu.

Kendisine de tavsiyemdir futbolcu bıraksın.

kesinlikle katılıyorum kadro dışı kalmalı bu kadar isteksiz rahat oynayan bir adamın galatasarayda işi yok bu takımda. beşiktaş maçında 11 başlarsa maçı izlemem sinirden

kesinlikle katılıyorum kadro dışı kalmalı bu kadar isteksiz rahat oynayan bir adamın galatasarayda işi yok bu takımda. beşiktaş maçında 11 başlarsa maçı izlemem sinirden

Riera: Bu takımın bu ligde şampiyon olacağını düşündüğümden fazla asılmadım

Gibi cümleler kullanmıştı bu sözünün ardından kadro dışı bırakılması gerekiyordu.

Florya'da bir söz var

''seni buraya getiren yeteneğin burada tutacak olan ise karakterindir''

Takıma yatmaya gelen birisi karaktersizdir.

Herhangi bir takıma bedava verilsin..Yıllık 3milyon euro az para değil..

Albert Riera...

Belki de en çok güvenenlerden biriydim Riera'ya.Belki de Liverpool'lu oluşumdan ve Liverpool'da oynarken iyi maçlar çıkarmasındandı bu güvenim.Ama Galatasaray formasıyla izliyorum Riera'yı önceki takımlarda verdiği verimin yarısını bile vermiyor.Uyum sorunu desem 10.hafta oldu artık bir şeyler göstermeli bize.Aslında Kayseri maçının ilk 45 dakikası Riera beklentileri karşılamıştı.O maçta ki Galatasaray hızlı oynuyordu belki de takım hızlı oynayınca Riera daha etkili olabilir düşüncesi uyandı bende.Yani Riera tipik bir takım oyuncusu.Riera'dan maç kurtarmasını kimse beklemesin.Kesinlikle takım içinde yıldız bir oyuncu değildir.Maç kurtaracak adam değildir.Ama iyi oynayan takımda iyi verim alınabilir Riera'dan.Daha önünde zaman var iyi oynayacağı maçlar da olabilir ancak istikrar sorunu yaşayan bir isim bana göre.Kısacası Albert Riera en çok güvendiğim oyunculardan biriydi ama Galatasaray'da bir geleceği yok Riera'nın.Devre arasında bedelsiz olarak gönderilir diye tahmin ediyorum kalan maçlarda müthiş performans göstermesse.Malesef Riera'ya olan tüm güvenim bitmiştir.

Riera: Bu takımın bu ligde şampiyon olacağını düşündüğümden fazla asılmadım

Gibi cümleler kullanmıştı bu sözünün ardından kadro dışı bırakılması gerekiyordu.

Florya'da bir söz var

''seni buraya getiren yeteneğin burada tutacak olan ise karakterindir''

Takıma yatmaya gelen birisi karaktersizdir.

parayı şampiyonlar liginde oynamaya tercih eden bir oyuncudan başka ne beklenir ki. riera bize para yemek için geldi bize hırslı azimli takım için savaşan oyuncular lazım eboue-ujfa-elmander-muslera-melo takımı sahiplendi ama riera hala yatış havasında 6 tane yabancı aldık 1i çürük çıktı başarılıdır transfer heyeti riera yerine yırtıcı bir adamda alsa idiler şu an liderlik koltuğunda idik rahatça

O değilde Riera kim ya bu takıma yatmak için geliyor ?

Galatasaray takımın vizyonu ve misyonu bu kadar mı küçüldü ?

Son derece vasat bir oyun sergiledi.Kesinlikle barındırılmamalı.Devre arasında yol verilip Gökhan gibi genç ve gelecek vaadeden isimler alınmalı.

Son anda Riera, Marlos arasında bir tercih yapmamız gerekiyordu Riera tercih edildi. Riera'yı sadece Fatih Terim istedi ve alındı. Şu anda köpekler gibi pişman hocamız eminim.

Ispanyol oyuncular nedense bizim ligde tutmuyor...

Dribling geçtim,

Orta geçtim,

Şut geçtim,

Bari yanındakineeee pas at be adam, yanındakine pas attttt masa kırdım senin yüzünden masa!!

Albert Riera kadin gibi oynamasi beni delirtiyor. topu ne zaman kaybetse ben de dislerimi kaybetme tehlikesi yasiyorum.

ulan biraz sert oyna, bas, kos, gir, parcala a.k. yok arkadas. ancak gelsin geri top istesin o kadar.

bu adamdan bir cacik olmaz. zaten iyi topcu kendini bir, bilemedin ikinci macta belli eder. bu adam iyi topcuydu ama gecmis o donemleri.

Srfydn - #812911 - 5 Kasım 2011 23:02

arkadaslar olsaydi podolski gelecekti,olamdi bu geldi :)

Sezon başı yeminle Riera yerine Marlos'u almamız bizim için çok daha iyi olur dedim ama Riera geldi.Kaç maç oldu hala bir umut bekliyoruz düzelir diye.Bi an evvel elden çıkarmanın yollarını aramalıyız bence.

Podo transferini engelleyen yöneticiler şimdi ne yapıyor.. Sercana artık forma verilmesi lazım. Şu Olcanı almamız lazım. Bugünde çok iyidi..

): Bir de senelik 3 milyon aliyor. Gamsiz bir de umrunda degil gibi top oynuyor.

Hani kız gibi top oynuyo derler ya. Riera onu iyi uyguluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt