#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Galatasaray yönetimi neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama;

Podolski'ye verilecek 10-11M €'yu pahalı bulup, Riera'ya 4 yıllığına 12M € vererek ne yaptılar, acaba şuan kafalarını duvara sürtüyorlar mı merak ediyorum. Aynı şekilde, en fazla 1-1.5M € para farkını fazla bulup Keita'yı almadıkları gibi.

Olcanı almamız gerek.Sol açık için yerli bulmamız çok önemli.

Riera 5-10 maç daha oynarsa taraftar saç baş yolmaktan kel kalacak.

Kewell kalsa o bitik haliyle bile Riera' dan çok daha fazla katkı sağlardı.

Podolski'yi alamadınız mı, tamam transfer bitti deyin podolski maliyetliydi deyin anlarız arkadaş, transfer yapmış olmak için adam almayın... Ruhsuz ruhsuz dolanıyor ortalıkta, milleti deli ediyor. Yıllardır aynı muhabbet.. Hedef adam alınamadıysa boş adam da almayın bırakın o bölge boş kalsın, şu haliyle de sol açık boş mesela...

biz her maç bu sefer olacak diye beklerken daha kötüye gidiyor

Olcan'ı isteyenler sadece isteyebilirsiniz. Alınamaz. Gaziantep başkanının bir açıklaması vardı sezon başında. Benim paraya ihtiyacım yok ben şampiyon olmak istiyorum 15 verseler gene satmam demişti.

bonservisini eline verelim. istedigi yere gitsin devre arası. para felan istemez. tamam ben iyi oynasın mükemmel oynasın demiyorum ama adamda ışık yok. gencecik semih kaya bile bana umut veriyor yahu. ilk yarıdaki penaltıda bu adamın yüzünden oldu. engin sol acık oynatılsın bana kalırsa. trabzonda orda etkili oluyordu. yedegi ayhan olur. sag acıga hamit kiralanır. elmanderin önünede podolski alınmalı.

Olcan'ı isteyenler sadece isteyebilirsiniz. Alınamaz. Gaziantep başkanının bir açıklaması vardı sezon başında. Benim paraya ihtiyacım yok ben şampiyon olmak istiyorum 15 verseler gene satmam demişti.

Heee lili diyorum.

(baskana)

Culio'yu arayacagim hic aklima gelmezdi fakat Riera sagolsun.

bu kadar rezalet nasıl oynuyor anlamıyorum

bu kadar rezalet nasıl oynuyor anlamıyorum
ben 15 gün antreman yapayım GS IN ARANILAN OYUNCUSU OLURUM:) BEN BİZDEKİ FUTBOLCUYA PEK ÖNCEDEN SALLAMAM AMA BUNA SALLIYORUM. EBOUYE HİC SALLAMADIM. YERİ HEP BEK DEMİŞTİM. ADAM ORDA VERİM VERİYOR. AMA BU RİERA DENEN ADAM BIRAK YARARI. PENALTI POZİSYONUNUDA BU HERİF YARATTI.

ben 15 gün antreman yapayım GS IN ARANILAN OYUNCUSU OLURUM:) BEN BİZDEKİ FUTBOLCUYA PEK ÖNCEDEN SALLAMAM AMA BUNA SALLIYORUM. EBOUYE HİC SALLAMADIM. YERİ HEP BEK DEMİŞTİM. ADAM ORDA VERİM VERİYOR. AMA BU RİERA DENEN ADAM BIRAK YARARI. PENALTI POZİSYONUNUDA BU HERİF YARATTI.

hacı bu adam bu kadar kötü değil,tamam süperde değilde bu değil bu adam

hacı bu adam bu kadar kötü değil,tamam süperde değilde bu değil bu adam
bende bİlİyorumda adam tank gİbİ yahu. Sen hİc iŞik gÖrÜyonmu bunda. Kayserİ macinda İlk yarida 15 dakka İyİ oynadi İŞte. Malesef bİze uygun 1 adam degİl. Bİze daha atİk adam lazim kanatlarda. Bana kalsa ben engİnİ sol acikta oynatirim. Trabzonda orda cok İyİ verİm verİyordu.

dunyada bukadar ağır, başka bir sol açık varmıdır merak ediyorum.

bende bİlİyorumda adam tank gİbİ yahu. Sen hİc iŞik gÖrÜyonmu bunda. Kayserİ macinda İlk yarida 15 dakka İyİ oynadi İŞte. Malesef bİze uygun 1 adam degİl. Bİze daha atİk adam lazim kanatlarda. Bana kalsa ben engİnİ sol acikta oynatirim. Trabzonda orda cok İyİ verİm verİyordu.

harbi ışık yok.ne desem boş ya

Bu Konudaki Etiketler

Etiketleri Düzenle

albert

forvet

galatasaray

ortega

riera

sol açık

sfgyasfasfs

nolmus yani genc kardesim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt