#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Onur senden güzel tespitler yapıyor şimdi kaldı ki bişey de dememiş.

fiyasko tek kelimeyle. top sürmekten aciz kaç oyundur takip ediyorum utanması taç çizgisinin dışında bekleyecek ayrıca çok çok geride duruyor nerde duracağını bilmiyor sanki. faydasız futbolcu olimpiakos kim alıp getirdiyse bizimle ne zoru vardı diye düşünemiyorum illa ki taraftarı kanser edecek 2-3 adam olacak takımda

fiyasko tek kelimeyle. top sürmekten aciz kaç oyundur takip ediyorum utanması taç çizgisinin dışında bekleyecek ayrıca çok çok geride duruyor nerde duracağını bilmiyor sanki. faydasız futbolcu olimpiakos kim alıp getirdiyse bizimle ne zoru vardı diye düşünemiyorum illa ki taraftarı kanser edecek 2-3 adam olacak takımda

bu adami beyenenleri anlamiyorum. top ayagina geldimi, 10 saniye bekliyo ondan sonra basiyo. devre arasinda yollansin. bide buna 11 numara vermisler.

ulan o güzelim serbest vuruşu auta vurunca babamın yanında agzımdan küfür cıktı. birde bizim kaleye gol atacaktı. yahu şunun bonservisini verin defolsun gitsin. geriyor bu adam beni. kazım bile bukadar germedi beni.

Genel kanının aksine, ben bu maç iyi oynadığını düşünüyorum.

bencede bu macta iyi oynadi. ki zaten kaliteli bir oyuncu. bazi arkadaslari sorunun baska bölgelerde oldugunu hala görmüyor. sen Riera'nin yanina koy bakalim bir Rosicky ve Berbatovu. bak bakalim nasil döktürüyor. su anki üclü orta saha hattimiz hücum anlaminda koca bir sifir.yan pas, yan pas , yan pas. devre arasinda ciddi transfer gerekiyor. kimse kendini kandirmasin.

Abi ne kadar iyi olursa olsun yavaş bu adam.

Hızlılık özelliği çalışarak kazanılmaz. Yavaş adamda bize yaramaz. 2 tane yardıran kanat almamız lazım.

Arda'dan gelen bonservis parasının yarısı Riera'ya gitti.Vallahi cebimden çıkmışcasına üzülüyorum bu duruma.

bencede bu macta iyi oynadi. ki zaten kaliteli bir oyuncu. bazi arkadaslari sorunun baska bölgelerde oldugunu hala görmüyor. sen Riera'nin yanina koy bakalim bir Rosicky ve Berbatovu. bak bakalim nasil döktürüyor. su anki üclü orta saha hattimiz hücum anlaminda koca bir sifir.yan pas, yan pas , yan pas. devre arasinda ciddi transfer gerekiyor. kimse kendini kandirmasin.

Riera varken bir de Rosicky gelirse bu takıma ve aynı anda oynarlarsa, herkes sinir ilacına başlar.

Bunu Riera'yı savunan biri olarak söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt