#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Şut çekmesi lazım abi böyle olmaz..

Bir gol atsa herşey değişecek..

Lütfen kuvvetlensin artık biraz. 2'ye 1 olayını iyi yapıyor, anlık çalımları iyi yapıyor, ama kuvvet kalmıyor son hareketlerde ayakta duramıyor.

İlk haftalara göre daha yararlı oynuyor.

Son iki maçtır bir kıpırdama var sanki.Dün gece Trtspor da oynan maçları izliyordum.Bizim maçıda verdiler.Özellikle Riera'ya dikkat ettim fena oynamadı.Maç içinde pek göz önünde değil ama güzel işler yapıyor.Sezonun yarısına kadar böyle devam etse bari.

Bir tarafını yırtsa her maçta keita ve kewell'in yarısına gelemez...

daha iyi olacak

en azından öyle umuyorum

Hiç umudum yok.Kötü oynayınca morali bozuluyor daha da kötü oynuyor:D

sana soyledigim gibi hızlı kosma uzerine calısıyormusung [reyis?]

Hücum adına yine leş. Yerine Çolak oynasın daha iyi..

bu adam ruh gibi yahu. gitsin karrdeşim. adam etrafını dönene kadar 24 saat geciyor.

Ya parası neyse verin ve defolsun.Bu eziyet bitsin artık.Maddi olarak zararlı çıkacaksakta çıkalım,ne gereksiz paralar harcadık.Yeterki gitsin şu adam.

Fb maçındaki performansnı merak ediyorum. Bari omaçta kendini göster birşeyler yap.

Şimdilik yorumumda temkinliyim.Bakarsın gol, mol atar kapak yapmasın.

Fb maçındaki performansnı merak ediyorum. Bari omaçta kendini göster birşeyler yap.

Gol atarsada şansa atar hocam o kadar ay geçti hala takıma alışamadıysa bu saatten sonrada alışamaz.Hoş alışssada adamın içinden Messi çıkıcak hali yok kapasite bu kadar bence

Fb maçında oynamasın yeter. Daha iyisini yapamaz zaten.

Elinden geleni yap fener macinda yeter.

Kapasiteni a$ yani.

FB maçında sonradan girse daha iyi olur gibi. BJK maçında defans oyundan düşmüşken girdi gayet etkiliydi.

Belki büyük maclarda daha iyi oynuyordur :) Besiktas macinda fena degildi girdikten sonra. Ama nerden baksaniz fos transfer oldu Riera maalesef.

niye kapak yiceksinki gol atarsa adam ronaldo olmucak. biz gol atamaz demiyoruzki. haftaya kazımda gol atabilir. bu adamlar mac mac istikrarsızlıgı bırak mac icinde istikrarsızlık halindeler.

Daha alınmadan önce belliydi bu adamın fos çıkacağı.Hangi akla hizmet alınır,Fatih terim nasıl onay verir anlamak mümkün değil.Hadi alıyorsun,sanki drogbayı alıyormuş gibi yıllık 3 küsür milyon euro veriyorsun.Yazık bu paralara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt