#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Bırakın Aydın Karabulut'u keşke Riera'yı almayıp bizim Aydın'ı solda oynatsaydık yeminle daha fazla katkı sağlardı.

Bu adam yerine Aydın Karabulutu alıp rakipleri maymun gibi ipe dizmek vardı.

[video=youtube;GIm_TQOfFb4]https://www.youtube.com/watch?v=GIm_TQOfFb4[/video]

bu cocuk iyi topcu olabilirdi. bilekkerine hakim ama neden bizim ülkede ileri gitcegine geri gidiyor topcular. bu cocugun üzerinde dursalardı daha iyi yerlere gelirdi. adam yılan gibi kıvrılıyor:)

Herşey kafasında tasarladığı gibi devam ediyor.

Kendini takımdan üstün görüyor.Taraftarı aptal yerine koyuyor.

''Galatasaray'ın rahat şampiyon olacağını düşündüğümden fazla zorlamadım''

Bunu diyen bir adamı hala kadroda barındırıyorsak yazıklar olsun bize.

Ölse üzülmem.

Oynamaya gelmemiş çok açık ve net.

Tuttuğu takımı saklayan nedense utanan adamlar gelmiş burada Galatasaray futbolcusunu eleştiriyor.

Yedek kulübesinde oturup, Emre'nin oynamasını sağladığından dolayı çok yararlı oluyor. Maçın iyilerindendi. :tiphat:

Devre arası yapılacak transfer sonrası hiç oynayamaz.

oturduğu yerden parasını alıp gidecek. kendisi birşeyler yapmaya çabalasa güzel olacak sadece gol sonrası seviniyor ya o sevince ortak oluyor ayar oluyorum. neyse sevinsin benimsemiş takımı ama hırs küpü olmayan adamı da artık bu takımda görmek istemiyorum. :oks:

Verim alamadığımız tek yabancı oyuncu.

Yerini başka bir oyuncuya bırakacaktır devre arası.

İyi oyuncu Rieara, sene basında oynadı o zaman zaten takımda oturmamıstı. Bence tekrardan şans verilmeli. Kazım'dan cok daha iyi olduguna eminim. Ama yabancı kontejyanı problem iste.

Yoneticiler Riera kalacak, guveniyoruz falan diyordu ama Fatih hoca artik oynatmiyor, oyuna dahi almiyor. Belki HALA hazir degildir bilemiyorum fakat devre arasinda yapilacak olan transferlerden sonra gercektende zor oynar herhalde. En gec sezon sonu gondermekte fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt