#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

napıyonuz lan sunderland e kakalamayamı çalışıyosunuz... şeyy süper futbolcu 3tane formasını aldım:)

Baskı altında çok top kaybediyor, dolayısıyla ortada olmaz. Ama 4-3-3 oynasaydık iyi bir kanat forvet olabilirdi.

Girdikten sonra bir kaç tane iyi pas attı.Özellikle Eboue'ye attığı pas güzeldi.Adam anlaşamıyor henüz takımla.Bunu bugün daha iyi anladım.2. devre daha iyi bir Riera izleyeceğimizden şüphem yok.

Adam pas futboluna alışık, öyle olunca takımla mayası tutmadığı sürece başarılı olabilmesi zor. Riera kaliteli ve yetenekli bir adam ama genler uyuşmayacak gibi, gitmesi her iki taraf için de hayırlı olacak sanırım.

Zeki ve yetenekli bir oyuncu yani boş adam değil ama olmadı işte bizde yapamadı adam.

100 kere dedik bu adam bos adam degil diye. adam ispanya milli takiminda oynamis son yillarda. boru degil. Reyes kac defa oynamis acaba? bazi oyunculara iste sabir göstermek gerekiyor.

Devamli tek pas yapan bir orta saha ile basarili olabilir ama bizde isi yok.

Ocakta gitmesi daha iyi olur:D

Bu adam CL veya AL maçlarında çok daha üst düzey performans koyar. Ama bizim ligde bundan fazlasını veremez gibi.

Hic umudum yok.. Geldigi gunden beri isinamadim zaten.. Podolski hayalleri kurarken Rierayi gormek kotu oldu..

Riera 2. yarı bankolardan biri olabilir [bence].

Kesinlikle kötü futbolcu değil fakat

Kesinlikle güçsüz ve narin bir oyuncu..

His dribbling skills are up there with Ryan Giggs. Speed wise he's not as fast as he was but still far better than most in his age. An amazing player with magic skills. Pure quality and a great character :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt