#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Riera'dan bir b.k olmaz boşuna umutlanmayın.

aynen sezon basında o kadar demistim liverpooldaki riera deil die adamların demedikleri kalmamıstı burada bana ozan ipegin yabancı versiyonu :D bide adam 3m alıor yazık gunah o paraya podolskiyi almadılar hata yaptılar o ana kadar transferlerde hata yapmamıstık podolski ile taclandırmak warken pintilik yapıldı

Bu takimda isi yok ,bir insana uyum icin ne kadar zaman taninabilir ki ; bir an evvel gitmen dilegiyle

performansı artıcak herkeste bunu görücek . [tabiki bakan] . .

Bu takimda isi yok ,bir insana uyum icin ne kadar zaman taninabilir ki ; bir an evvel gitmen dilegiyle

şu oynadığı süre boyunca bunu söylüyorsan yanlış yaparsın, ben de beğenmiyorum ama kenardan oyuna girdiği maçlarda iyi son haftalarda, yabancı sınırına takılıyor.

Benim nedense hala ümidim var.. Adamın ayağına top yakışıyor resmen ama katkısını göremedik daha...

Sonradan girdiği tüm maçlarda etkili oldu.Zaten takımdaki en net kanat oyuncusu.En azından sezon sonuna kadar sabır göstermeliyiz.

Ben beğeniyorum rierayı ve bugünde oynadığı süre boyunca sırıtmadı.

Zamanla takıma daha da fazla katkı sağlıyacağını düşünüyorum.

Bu gün iyiydi oynadığı bölümde.Benimde ümidim bitmedi.Takım fotoğraflarında di,ğerleriyle çok samimi.Takımın net bir parçası olmuş.Biraz daha beklesek iyi olacak

O açıdan, o pozisyonda kaleciyi ters köşeye yatırdı la. Klas adam vesselam. Ama ekmek yesin biraz.

şu oynadığı süre boyunca bunu söylüyorsan yanlış yaparsın, ben de beğenmiyorum ama kenardan oyuna girdiği maçlarda iyi son haftalarda, yabancı sınırına takılıyor.
aldigi para az degil ki yedekligine sabredelim ,bence basarisiz sevmedigim Pino bundan kat kat verimliydi hem de 4'te 1 maasa

Son dönemde oyuna girdiği zaman gayet etkili oynuyor. Sezon sonuna kadar beklememiz gerektiğini düşünüyorum. Bugün vurduğu şut gol olsaydı keşke.

Çok büyük beklentilere girmemek gerek..Vasatı geçemiyor..Ama takımın bozulmaması için sene sonuna kadar takımda tutulacak..Son 15-20 dakikaların adamı olacak anlaşılan.

Bence olacak bu adam ümidim var.

Bizde ancak yedek olur zatende yedeğede bu kadar para verilmez hani.

Bi ümit var, bakalım tam olarak ne zaman gösterecek kendini.

Scott Piri'nin gelmesi ile daha da güçlenmiş ve daha hızlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt