#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Son maçlarda iyi gerçekten. Çok para almasa takımda alternatif olarak önümüzdeki yıllarda da kalmalı derdim ama şu andaki performansıyla önümüzdeki sene kalması yanlış olur. Tabi sezon sonuna kadar mutlaka kalmalı şu şartlarda.

Direği kırıyodun lan

Riera'yı beğenmeyene yuh diyorum. Top ayağına her geldiğinde birşeyler oluyor. 11 başlarsa göreceğiz...

Bu " aldığı para " olayına fazla takılmayalım bence

finally the man speak who created football . .

Şu ana kadar gösterdiği performansı beğenen futboldan zerre anlamıyordur.

Ama ümidim var.

2 dakika da ne performans bekliyorsun ??? [ki, Riera oyuna girdikten sonra hatasız oynuyor KAÇ MAÇ OLDU...]

Colin Kazım'ı oynatıp Riera'yı oynatmama olayı, Terim'in bu sezon çözemediğim tek davranışıdır. Neyse, haftaya ilk 11, ondan sonra göreceğiz kimdir nedir bu Riera.

engine cok güzel pas attiydi, adamin paslari cok iyi eger baskiy emiyorsa fena paslar atabiliyor

Aldığı paranın hakkını verip vermediği tartışılır ama toparlanmaya başladı. O tartışılmaz. :)

2 dakika da ne performans bekliyorsun ??? [ki, Riera oyuna girdikten sonra hatasız oynuyor KAÇ MAÇ OLDU...]

Colin Kazım'ı oynatıp Riera'yı oynatmama olayı, Terim'in bu sezon çözemediğim tek davranışıdır. Neyse, haftaya ilk 11, ondan sonra göreceğiz kimdir nedir bu Riera.

Yok ben Riera'dan ümitliyim.

Kazım ile kıyaslamam bile.

haftaya ne olur 11 oynarmı belli olmaz ama kesinlikle adanademirspor ile oynanacak kupa maçında ilk 11'de olacak o zaman anlayacağız nasıl oynadıgını.

sahada durduğu yer korkak, oynayışı korkak, patlayıcı değil, koşamıyor vs vs...

pollyannacılığı bir kenara bırakın culio 3 tane riera eder.

Forvet arkası olarak oynamalı Adana maçında

Bu adamda öz güven sorunu var, beklentilerin altında kaldığı için eziliyor.Tipik ispanyol sendromu, bu sorunu tedavi yöntemi olarak sürekli 11 de oynatmak olmalı.

En azından şu kötü kazım kadar oynar.

Sonradan girdiğinde daha etkili olduğu kesin.

riera_twit_fsdfdsf.jpg

Galatasaray’ın İspanyol kanat oyuncusu Albert Riera, twitter üzerinden Orduspor’u destekliyor.

Galatasaray'da istenilen düzeye bir türlü gelemeyen Riera, Stancu’nun Fenerbahçe’ye attığı mükemmel gole Twitter üzerinden ne kadar sevindiğini gösterdi.

‘’Orduspor'a güç vermek için mor pijamamı giydim ve maçı izliyorum’’ diyen Riera, ikinci twitinde ise ‘2. Gol için saldır Ordu’’ dedi.

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt